Horoscoop Februari 2021

Het is weer de eerste zaterdag van de maand en dus tijd voor een nieuwe horoscoop, gemaakt door medium Marion Berndsen!

Tendens voor februari: 

Algemeen: een gevoel van vastzitten, maar dat is niet zo gek. Houd de moed er in! 

Liefde: de planeten voor de liefde zullen in beweging komen

Werk: groeiend 

Gezondheid: werk aan je innerlijke rust door te mediteren

 

Waterman 21 januari – 18 februari 

Algemeen: je bent er nog niet helemaal in, hè Waterman? In het nieuwe jaar, bedoel ik. Begrijpelijk want het is nog steeds lastig in de wereld. Het is wel tijd om afwegingen te maken voor wat te doen, als straks alles weer in beweging komt. 

Liefde: een aantal watermannen zal op het gebied van de liefde knopen doorhakken. Dat geldt binnen de relatie alswelvoor de singles. Beslissingen worden genomen. Ga je er voor, of niet? 

Werk: raap je moed bij elkaar, want je kunt veel meer dan je zelf denkt. Ga je solliciteren? Doe dat dan met een goede dosis eigenwaarde. Je kunt solliciteren op een baan die mogelijk boven je kunnen is, maar je maakt een goede kans. 

Gezondheid: let op verslavingen en zet ze om in gezonde gedachtes. Leer om wat meer van je lichaam te houden. 

 

Vissen 19 februari – 19 maart 

Algemeen: de vissen hebben hoofdzakelijk een gedachte: “ik wacht het allemaal wel af”. Dat is wellicht de juiste instelling. Leef met de dag. 

Liefde: niet zo’n gunstige maand voor de relatie. Behoefte om jezelf terug te trekken, het zoeken naar rust. Dit geldt voor de mensen binnen de relatie. De singles: goed om eens te beraden wat je nu eigenlijk verwacht van een partner. 

Werk: wees niet te angstig om stappen te zetten. Daar moet je doorheen, om iets moois te kunnen bereiken. 

Gezondheid: tijd voor meer beweging. Lopen, hardlopen, als je maar beweegt. 

 

Ram 20 maart – 19 april 

Algemeen: je bent strijdvaardig en misschien wel té strijdvaardig. Neem wat meer afstand van situaties. Je kunt de wereld toch niet veranderen. Je kunt wél je eigen wereld veranderen. 

Liefde: als je in een relatie zit, dan mis je misschien iets. Ben je teveel met jezelf bezig? Ben je single, dan kan het je ontgaan dat iemand jou heel erg leuk vindt! 

Werk: je bent toe aan een nieuw avontuur, echter stort jezelf niet zomaar ergens in. En onthoud de zegswijze: hoogmoed leidt tot val. Stel je bescheiden op. 

Gezondheid: ga er eens voor zitten, mediteer en voel wat je lichaam nodig heeft. 

 

Stier 20 april – 20 mei 

Algemeen: een prachtige maand voor de stier. Nieuwe mogelijkheden dienen zich aan. Mooie kansen, laat ze niet aan je voorbij gaan. 

Liefde: je ziet het licht in je relatie. Dat kan zijn dat je je relatie wilt beëindigen, maar kan ook betekenen dat je juist door wilt zetten. Hoe dan ook: jouw oplossing ligt voorhanden. De singles die nog steeds op een partner wachten, krijgen daar een beetje genoeg van. Neem echter geen beslissingen uit een gevoel van wanhoop. 

Werk: het werk voor de stier ligt heel erg mooi. Sowieso, wat er ook op je pad komt qua je werk deze maand, het belooft een opstapje naar een betere toekomst. 

Gezondheid: kies voor een rustige sport als Yoga, tai chi en dat soort. Waarschijnlijk heb je nu wel genoeg van de rust, maar toch heeft je lichaam deze maand baat bij dit soort sporten. 

 

Tweeling 21 mei – 20 juni 

Algemeen: je hebt behoefte aan aandacht en bewondering. Je hebt een gevoel van onvrede. Pak iets op wat je een tijd hebt laten liggen, dat geeft je een beter gevoel. 

Liefde: wie in de relatie zit, zal merken dat de liefde opbloeit in februari. Singles kunnen een oude lover tegenkomen. Je zult merken dat er nog steeds een sprankje is, aan jou of je daar iets mee doet of niet. 

Werk: Het gevoel wat meer aandacht willen hebben, komt ook terug in je werk. Doordat je wat in jezelf zit, kan je een positieve opmerking missen. Zie de dingen niet te somber in. 

Gezondheid: je hebt behoefte aan buitenlucht. Ga naar buiten om hard te lopen, of welke sport je dan ook wilt doen. Van de buitenlucht zal je stemming ook verbeteren. 

 

Kreeft 21 juni – 21 juli 

Algemeen: deze maand kies je voor jezelf en ben je ook met jezelf bezig. Neem deze maand om eens flink op te ruimen, dat heeft een positief effect op je welzijn. 

Liefde: wanneer je in een relatie zit, neem dan zelf eens initiatief om de boel wat op te vrolijken. Singles moeten hun ogen en oren openhouden, want je kan zomaar iemand tegenkomen, van het ene op het andere moment. 

Werk: het je duidelijk wat je met je werk moet doen. Heb je geen werk, dan zal je deze maand de weg zien wat je wilt gaan doen. 

Gezondheid: verdiep je wat meer in gezonde voeding. 

 

 

Leeuw 22 juli – 22 augustus 

Algemeen: je kunt het gevoel hebben dat er overal stagnatie in zit. Alsof niets opschiet of vooruit gaat. Weet dat je weer de goede kant op gaat. 

Liefde: steek meer energie in je relatie, je bent een hardwerkend iemand, maar je kunt ook overdrijven. Geef wat meer aandacht aan je partner. Singles: laat de focus niet teveel op je werk liggen, er zijn ook nog mensen waar je gezellige dingen mee kunt doen. 

Werk: deze maand zijn er veranderingen in werk mogelijk. Het kan duiden op een promotie maar ook op een verandering van werk. Het is zeker gunstig. 

Gezondheid: wees niet overdreven actief. Wandelen is beter voor je op dit moment. 

 

Maagd 23 augustus – 22 september 

Algemeen: tijd om alles achter je te laten en voorwaarts te gaan. De meeste maagden hebben voldoende energie omzaken die je hebt laten liggen, aan te pakken. Je kunt er zelfs wat enthousiast van worden. 

Liefde: In de relatie kan de maagd het gevoel hebben wat vast te zitten of niet gezien te worden. Bevrijd jezelf van die gedachte en maak het gezellig. Singles: geen goede maand om iemand tegen te komen. 

Werk: beraad je eens goed wat je nu echt werkelijk wilt. Misschien zit je al een tijdje over een verandering na te denken, het is nu tijd om beslissingen te nemen en knopen door te hakken. 

Gezondheid: ondanks dat er toch wel enthousiasme is, ben je ook wel vermoeid. Ga op tijd slapen en sta op tijd op. Een vast ritme is het beste om je balans weer te herstellen. 

 

Weegschaal 23 september – 22 oktober 

Algemeen: als je ideeën hebt, is het deze maand de maand om deze uit te werken. Je zal merken dat je er succes mee hebt. 

Liefde: in de relatie kan je het gevoel hebben dat je niet gehoord of niet begrepen wordt. Wees er niet boos om, je partner is waarschijnlijk met andere dingen bezig. Kies een goed moment om te praten. Singles: geen goede maand om iemand tegen te komen, maar als je iemand ontmoet, zal je merken dat er uiteindelijk geen aansluiting tussen jullie is. 

Werk: wanneer je een gesprek met een werkgever hebt, hou eerlijkheid dan hoog in het vaandel. Spreek uit hoe jij ergens over denkt. 

Gezondheid: een oude klacht kan opspelen, ga er mee naar de dokter. 

 

Schorpioen 23 oktober – 21 november 

Algemeen: er kunnen mooie dingen of aanbiedingen op je pad komen. Deze maand is gunstig voor zaken. 

Liefde: wanneer je allebei teveel met werk bezig bent, kan het zijn dat je elkaar even niet kunt volgen. Maak tijd vrij voor elkaar! Singles: wees niet teveel met jezelf bezig, er zijn meer kansen dan dat je denkt. 

Werk: er is overvloed op het gebied van werk. Het kan zelfs zijn dat er een salarisverhoging in zit, of je omzet staat op het punt omhoog te gaan. Ook kan het zijn dat je een geldbedrag krijgt. 

Gezondheid: kijk hoe je tijdens je drukke werkzaamheden, tijd kunt maken om wat aan sport te doen. Kies iets, wat niet te ingewikkeld is. 

 

Boogschutter 22 november – 20 december 

Algemeen: deze maand februari belooft voor jou veel goeds in petto te hebben. Onverwacht mooie kansen dienen zich aan. 

Liefde: maak eens een lekkere maaltijd voor je geliefde klaaren creëer een gezellige sfeer. Bij sommige stellen kan er over gezinsuitbreiding worden gesproken. Singles: misschien is dit niet zo’n goede maand voor de relatie, maar maak het jezelf wel gezellig. 

Werk: veel boogschutters gaan een knoop doorhakken in februari. Sommige dingen lopen te lang of te traag en daar ga je zelf wat aan doen. 

Gezondheid: ik weet het, een vakantie zou je goed doen. De boogschutter is avontuurlijk en reist graag. Wat belemmert je om eens te gaan kijken waar je graag naartoe zou willen, want die tijd komt weer hoor. 

 

Steenbok 21 december – 19 januari 

Algemeen: het is misschien een beetje strijdbare sfeer om je heen. Misschien merk je dat je wat meer wrijving of irritatie hebt met vrienden of kennissen. Het zal de coronatijd zijn. Laat het waaien, de mensen zijn wat meer geprikkeld. 

Liefde: in de relatie is geld en materie deze maand het onderwerp van gesprek. Denk goed na waar je je geld aan uit gaat geven. Singles: ook singles zijn met financiele zaken bezig, meer dan met de liefde op zich. 

Werk: je behaalt een overwinning in je werk, Steenbok. Ontvang de waardering gerust, je hebt er hard voor gewerkt. 

Gezondheid: je kan last hebben van wat vage klachten. Ga de buitenlucht in. 

 

Waterman 21 januari – 18 februari

Algemeen: een maand om op je woorden te letten. Zegt iemand iets wat je niet bevalt? Tel tot 10 en zeg er dan rustig van wat je er van vindt. 

Liefde: geluk in de relatie en overvloed. Geniet er van. Singles: een lang slepende, niet op gang komende relatie, kan ineens iets worden. 

 

Werk: je krijgt te maken met een illusie. Iets waarop je gehoopt had of wat je beloofd is, blijkt een luchtkasteel te zijn. 

Gezondheid: verbetering t.o.v. de maand januari. 

 

Vissen 19 februari – 19 maart 

Algemeen: de maand lijkt in het teken te staan van financiën. 

Liefde: de liefde is mooi in februari. Mooie gesprekken kunnen plaatsvinden en je kan ten huwelijk gevraagd worden. Singles: mooie kansen deze maand. 

Werk: je plukt vruchten van alles wat je geïnvesteerd hebt, of je nu zelfstandig ondernemer bent of je werkt voor een baas, er komt iets moois naar je toe. 

Gezondheid: neem pas op de plaats. Beweging is goed, maar overdrijf niet. 

 Liefs,

Marion

Geef een reactie