Avocado-Yoghurt bowl

Als tussendoortje grijp ik meestal veel te snel naar een ongezonde snack! Stukje chocolade, handje chips en voor je het weer loop je weer terug naar de keuken want dat smaakt dan naar meer. Terwijl het een ontzettend kleine moeite is om iets te maken en daarom maak ik af en toe een avocado yoghurt bowl! Ontzettend lekker, gezond en vult goed!

Wat heb je nodig?

  • 1 avocado
  • 3 eetlepels yoghurt
  • Fruit naar keuze
  • Agave syroop
  • Eventueel lijnzaad, cacaonibs of wat je maar lekker vindt!

De yoghurt en de avocado mix in door elkaar. Het snelste is om dit met een staafmixer te doen! Je zult zien dat je een hele fluffy structuur krijgt!

Vervolgens kies ik wat fruit, omdat de yoghurt zuur is en avocado niet heel veel smaak eraan geeft kies ik voor fruit met veel smaak! sowieso altijd wel een banaantje, wat besjes en een lekkere zoete peer is ook heerlijk!

Als ik al het fruit heb toegevoegd kies ik er soms voor om een heel klein beetje agave syroop erover te doen! Totaal geen must maar wel erg lekker en als laatste nog wat add ons!

Persoonlijk hou ik wel van wat “bite” in de yoghurt en zijn cacao nibs echt mijn favoriet! Maar ook lijnzaad, chiazaadjes en wat je maar lekker vindt!

Voila! Je hebt dat fruithapje te pakken en het vult goed!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie