Massage Gun Review

Met het thuiswerken en veel thuis zitten merk ik dat dit niet altijd goed voor mijn lijf en rug is. Proberen iedere dag te lopen en soms yoga te doen helpt natuurlijk al maar via via kwam ik een apparaat tegen dat mij echt ideaal leek.

Namelijk een zogenaamde Massage Gun. Klinkt een beetje gek maar is het totaal niet!

Massage Gun

Wat doet een Massage Gun?

Zo een massage apparaat heeft inderdaad de vorm van een soort van pistool maar in plaats van een gat voor kogels zit er een balletje aan het uiteinde.

Het apparaat kan dit balletje vervolgens ontzettend snel en met behoorlijk veel kracht op een neer laten gaan waardoor het ideaal is voor massages!

Daarnaast vind je er ook nog andere opzetstukken bij die speciaal zijn om bijvoorbeeld de spieren naast je ruggenwervel te masseren.

Wat ook top is aan dit apparaat is dat het goed is voor na het sporten om je spieren te laten ontspannen.

Soorten Massage Guns

Dit soort massage apparaten kunnen behoorlijke prijsverschillen hebben en daardoor heb ik zelf naar de recensies gekeken en ben ik voor een niet al te dure variant gegaan om het eerst eens uit te proberen.

Ik ben zelf mega fan van dit apparaat omdat het super goed en handig werkt en het de kracht heeft die je nodig hebt om je spieren los te maken.

Het is ook heel fijn dat je zelf de snelheid / kracht kunt instellen omdat je beenspieren bijvoorbeeld wat anders nodig hebben in vergelijking met je rug.

Wat mij betreft een goede investering tijdens deze heftige lockdown.

https://www.bol.com/nl/p/must-massage-gun-vibratiemassage/9300000005814051/?Referrer=ENTcli_order_confirmation2008093611&language=nl

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie