Lotte’s favoriete verbouw programma’s

Eigenlijk kijk ik bijna geen “normale” tv meer. De live dingen zoals nieuws, praatprogramma’s en voetbal nog wel maar meer dan dat bijna niet.

Bijna alles kun je namelijk terugkijken of via video on demand aanbieders. Nu moet ik met een klein beetje schaamte ook bekennen dat wij drie abbo’s hebben, Netflix, Videoland & Amazon Prime. Ook hebben wij een tijd HBO via Ziggo gehad maar dat werd toch wel een beetje veel.

De programma’s die ik graag via dat soort aanbieders kijk zijn toch echt programma’s waar een verbouw of klus element in zit en mijn favorieten deel ik hierbij met jullie.

Ik Vertrek (NPO)

Dit is toch wel een klassieker? Alweer 21 seizoenen verder en nog steeds een succes!

Dit programma gaat over Nederlandse mensen die om wat voor reden dan ook gaan emigreren naar het buitenland. In dit programma moet 9 van de 10 keer flink geklust worden en dat levert fantastische beelden op.

Kopen zonder kijken (RTL / Videoland)

Wij zijn hier dus nog maar pas geleden aan begonnen maar werden er toen super enthousiast van!

Mensen die het hele koop en verbouwproces in de handen van professionals leggen en er zelf niet meer bij betrokken zijn. En als wij ooit verhuizen wat zou het dan een droom zijn wanneer Bob dan de verbouwing zou bedenken (keep on dreaming).

Het Blok Australië (Net 5)

Een van mijn favo’s! Het Blok Australië is echt fantastisch en hier heb ik al eerder over geschreven. Maar wanneer je dus echt geïnspireerd wilt raken door de meest mooie kamers en stijlen is dit echt een aanrader!

House Rules Australië (Net 5)

Dit programma lijkt een beetje op het blok maar verschilt op een cruciaal element.

Bij Het Blok wordt er namelijk een huis verbouwt om te verkopen maar bij House Rules verbouwen koppels elkaars huizen zodat er fijner gewoond kan worden en voor een meerwaarde.

Vind jij dit soort programma’s ook leuk?

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie