Haar accessoires voor meisjes

Mijn dochter heeft een enorme bos met krullen en er is werkelijk geen vorm in te krijgen! Wat ik juist heel erg leuk vind! Eerst mocht ik niks in haar haren doen, maar heel langzaam begint ze het wel interessant te vinden en mag ik zo nu en dan een clipje of haarband om doen! Genoeg reden om te kijken wat er allemaal op de markt is en oh man man man wat is er veel!

Mijn kleine krullenbol

Een van de kindermerken waar ik sowieso al helemaal weg van ben is Louise Mischa!! Zij hebben zoveel kleur en gebruiken de mooiste stoffen! Zelf heb ik hier ook een rok van en mijn dochter een mooie slaapzak!

Deze haarbanden zijn dus van Louise Mischa en eerlijk is eerlijk die zien er toch super mooi uit! Ik krijg gelijk weer een zomers gevoel als ik deze kleuren zie!

Foto’s afkomstig van de Zara

Ook de nieuwe collectie van de Zara heeft echt wat pareltjes ertussen zitten! De kleuren zijn wat neutraler, maar wel erg mooi! Wanneer Elif wat langer haar heeft krijgt ze zeker een scrunchie!!

Via de webwinkel Lidor bestel ik regelmatig leuke dingen voor Elif! En nu moest ik dus wel even kijken naar de haar accessoires die ze hebben!

Afkomstig van webshop Lidor

Deze clip-ins zijn zo schattig en ontzetten handig! Vaak zijn gewone haarspeldjes naar mijn idee wat lastig in te doen, maar deze schuif je er makkelijk in!

Genoeg te shoppen dus en ik ga zeker wat haar accessoires bestellen!

Dragen jullie kleintjes graag iets op hun hoofd of juist niet?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie