Malu Wilz Natural Beauty Day Cream Review

Persoonlijk ben ik niet gek op foundation. Zeker niet op “normale” dagen. Mijn huid voelt dan vaak afgesloten en ik krijg er ook juist oneffenheden door en dat is natuurlijk niet best.

Dus toen ik deze Natural Beauty Day Cream van Malu Wilz mocht uitproberen was ik heel nieuwsgierig naar dit product en of het voor mij ook goed zou werken.

Wat maakt de Natural Beauty Day Cream zo bijzonder?

Dit product is niet zomaar een normale crème maar een crème die je een subtiel vleugje kleur geeft waardoor je gezicht er stralender en met minder oneffenheden uitziet zonder dat je daar foundation voor nodig hebt.

Daarnaast zorgt de crème door de Glycerine en Panthenol voor een goede vochtbalans van je huid. Ook verzorgt het en door de UVA / UVB beschermd het je huid ook tegen de invloeden van zon. Voor mij is dat ook een heel belangrijk element in een crème.

Het is geen dagcrème maar een product dat je over je normale dagverzorging kunt aanbrengen.

Je hoeft je trouwens ook geen zorgen te maken over het kiezen van de juiste kleur want het product past zich door de ingekapselde parels aan, aan je eigen huidskleur. Ideaal!

Mijn ervaring met de Malu Wilz Natural Beauty Day Cream

Ik gebruik het product al voor enkele weken en ik ben er mega enthousiast over. Het is heel makkelijk in gebruik en mijn huid ziet er na gebruik inderdaad stralend uit.

Wat super fijn is, is dat je maar een klein beetje product nodig om je hele gezicht en nek mee te bedekken en de crème trekt ook snel in.

Daarnaast laat het je huid super zacht aanvoelen! Wat mij betreft is dit dus een mega aanrader voor iedereen die haar gezicht goed wil verzorgen en er daarnaast stralend uit wilt zien zonder dagelijks foundation te willen gebruiken.

Voor
Met Natural Beauty Day Cream
Volledige look

Willen jullie dit fijne product ook uitproberen? Neem dan snel een kijkje op de website van Skin Club. En vergeet onze fijne 10% kortingscode niet, dutchgigil10.

https://www.skinclub.nl/natural-beauty-day-cream-spf-10-40-ml/a3574

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie