Positive thinking

Ik kan me voorstellen dat het voor sommige mensen best een hele lastige periode is. Je bent erg veel thuis, wellicht zie je weinig tot geen mensen op een dag en nu de avondklok in gegaan is kan dat best een benauwend gevoel geven.

En ja waarschijnlijk heb je elk hoekje van je huis inmiddels al opgeruimd, geordend, schoongemaakt en is er in het weekend niet veel te doen! Natuurlijk kun je gaan Netflixen! Ik ben een enorm fan hiervan en spendeer vaak te veel tijd voor de tv, ik probeer hier steeds meer aan te werken.

Maar wellicht is deze periode ook een mooie tijd om te beginnen met dat ene project of die ene hobby waar je altijd al wat mee hebt willen doen.

Wat is het wat jij al tijden wilt doen maar gewoon nooit aan toe komt? Nu is de tijd om een start te maken!

Voor mij werkt het als ik een soort van mind map maak. Wat is het dat ik wil bereiken en van daaruit resteert de vraag “hoe kom ik daar?”.

Schaf voor jezelf de producten aan die je nodig hebt hiervoor, online bestellen is gelukkig prima te doen, en zet voor jezelf doelen. Lekker theetje erbij en aan de slag!

Zo zijn er nog steeds een aantal dromen die ik hoop waar te kunnen maken en via deze weg helpt het mij om ze te realiseren. Zeker als je nu zoals in Nederland weinig kunt doen is het fijn om doelen te stellen en kleine projecten te starten.

Veel succes!

Liefs,

Bibi

Geef een reactie