Glow Make-Up Look met Malu Wilz

Een aantal dagen geleden vertelde ik jullie al meer over het mooie merk Malu Wilz en de verschillende lijnen. Vandaag laat ik jullie een make-up look zien met deze fijne producten. En die look staat helemaal in het teken van ”the glow”. Een make-up look die je er stralend uit laat zien en die voor iedere gelegenheid perfect geschikt is. Want wie wil er nou niet stralend uitzien?

De basis

Als de basis van deze glow look begin ik natuurlijk met mijn huidverzorging en deze volg ik op met de Malu Wilz Hydra Skin Primer. Deze primer heeft een hydraterende werking en laat je huid er glad uitzien en egaal qua kleur. En dat is voor mijn huid heel fijn om deze look mee te creëren omdat je anders toch vaak rode vlekjes of oneffenheden ziet.

Daarnaast blijft je make-up met een primer natuurlijk ook mooier en langer zitten. Ideaal!

Deze basis volg ik op met Malu Wilz Just Minerals Powder Foundation Transparent Sand Purity 03. Over deze foundation ben ik echt gigantisch enthousiast. Het brengt heel erg makkelijk aan, voelt luchtig en laat je huid er absoluut niet droog uit zien. Ook benadrukt het fijne rimpeltjes absoluut niet en het mengt makkelijk met je huid.

En nog een voordeel? Je hebt maar een heel klein beetje nodig voor je volledige gezicht en hals.

Jukbeenderen

Om je look er niet te ”plat” uit te laten zien wil ik graag iets van kleur aanbrengen op mijn jukbeenderen en voor deze look ging ik voor de Malu Wilz Blusher. Deze blusher is los verpakt en kun je makkelijk in een palletje klikken zodat je zelf je pallet kan samenstellen, bijvoorbeeld samen met verschillende oogschaduw kleuren. Ideaal.

De blush brengt makkelijk aan en je kunt hem zelf door middel van verschillende lagen ”stapelen” zodat je het of wat intenser kan maken of juist heel subtiel.

De ogen

Persoonlijk ben ik er gek op om de nadruk op mijn ogen te leggen wanneer ik make-up draag. Voor deze ”glow” look combineerde ik drie verschillende subtiele glowy oogschaduw kleuren die er erg mooi en stralend bij elkaar uit zien.

In het midden van mijn oog ging ik voor een licht bruine kleur, aan het uiteinde van mijn ogen eindigde ik met een wat donkerdere kleur en in mijn ooghoeken bij mijn neus stipte ik nog even een lichte kleur als highlight.

Je brengt deze oogschaduw kleuren makkelijk aan met een kwastje of met je vinger. Deze kleuren kun je zelf ook weer in een pallet klikken zodat je het kan combineren.

En de look is natuurlijk niet compleet zonder een mooie mascara. Hiervoor gebruikte ik de Malu Wilz Diva Eyes Mascara Zwart. Een mascara die je wimpers super goed spreid en daarnaast ook zorgt voor veel volume. Wat mij betreft een perfecte combinatie en geen spinnen ogen!

The Brows

Ik vind het zelf het mooiste wanneer mijn wenkbrauwen er natuurlijk en vol uitzien. Om dit effect te creëren heb ik de Duo Eye Brow Styler donkerbruin nr.08 gebruikt.

Hiermee kon ik met de pen kant haartjes bij tekenen en met de poederkant een goede invulling geven. Super fijn dat deze twee producten gecombineerd zijn in een product.

Wil je deze mooie producten zelf proberen? Neem dan snel een kijkje op:
https://www.skinclub.nl/merken/malu-wilz-decoratief

Met de code dutchgigil10 krijg je ook nog eens 10% korting op je bestelling.

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie