Natuurlijk huis

Naarmate ik ouder word kan ik hele andere dingen waarderen als een paar jaar geleden. Mijn stijl ontwikkeld zich en zo ook mijn voorliefde voor natuurlijke kleuren in huis. Hier in Doha hebben we ook niet veel verschillende kleuren in huis en als het aan mij ligt mag het zelfs nog wat simpeler.

Vandaag wil ik jullie wat inspiratie beelden tonen waar ik helemaal verliefd op ben! Zeker die landelijke sfeer creëeren in huis en de natuur in je huis brengen is zo mooi!

Zeker voor een badkamer kan ik neutrale kleuren erg waarderen en als de materialen die gebruikt worden onbewerkt zijn is dat zo mooi!

Hoe heerlijk als je de natuur in je huis kunt voegen? Als ik dit zie is dit echt een reminder om het ene zielige plantje dat we hebben in huis snel aan te vullen met mooie planten!

Ik realiseer mij vaak dat wij veel te veel spullen hebben. Een aantal jaren geleden zou ik je voor gek verklaard hebben als je zou zeggen laten we wat weg doen, maar mijn handen kriebelen nu steeds meer om spullen op te ruimen en wat weg kan daadwerkelijk weg te doen!

Een simpele keuken als op deze foto’s met natuurlijke materialen, geen design trekt mij enorm. Grappig ook om te zien hoe je stijl over de jaren kan veranderen! Herkennen jullie dat ook?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie