Cent pur Cent day look

Wie mij goed kent weet dat ik hou van subtiele looks! Althans als het gaat om een “daily look”. Geen dikke plamuur lagen op mijn gezicht, een subtiele blush en het liefst volle lange wimpers!

Zo ziet mijn gezicht eruit zonder make-up

Vandaag laat ik jullie graag zien welke producten ik dan gebruik en hoe ik deze gebruik!

De producten die ik voor deze look gebruikt heb:

  • Loose mineral setting powder glow
  • Smooth eyebrow pencil
  • Liquid concealer nr2
  • Le volumineux mascara “noir”
  • Mineral lipstick “Crème Brûlée”
  • Loose mineral shadow “Beige”
  • Nourishing oil L’illumination

Nadat ik mijn huid goed schoongemaakt heb en ingesmeerd met mijn dagelijkse gezichtsolie begin ik met het aanbrengen van de loose mineral setting powder glow. Deze setting powder is bedoelt als laag over je normale make up zodat je als het ware je foundation “fixeert”. Zelf vind ik het echter ook een enorm fijn product om direct op mijn huid aan te brengen en de glow die mijn gezicht heeft te accentueren!

Hierna breng ik de liquid concealer aan onder mijn ogen! Als mama van een kleine pak je soms maar een paar uurtjes per nacht en dat gaat tekenen! Deze concealer is heel erg fijn en de kleur maakt je donkere wallen echt een stuk lichter waardoor je blik opener wordt!

Hier zie je dat de binnenkant van mijn ogen een mooie glow hebben gekregen en mijn blik open is!

Dan is het tijd voor mijn wenkbrauwen! Die zijn van zichzelf al behoorlijk donker, maar de aanzet is vrij dun en daar gebruik ik graag een wenkbrauwpotlood voor. De smooth eyebrow pencil is hier erg fijn voor! Met het borsteltje kam ik mijn haartjes in de manier waarin ik ze graag wil en met het potloodje vul ik de stukjes op die wat extra’s nodig hebben!

Voor mijn ogen gebruik ik het liefst een lichte en neutrale kleur! Zeker omdat ik mijn wimper graag mooi opmaak met mascara en het anders naar mijn idee te veel wordt. Althans voor een dag look! De Cent pur Cent oogschaduw in de kleur “beige” is hier echt perfect voor! Ik zet met name de binnenkant van mijn ogen wat aan om een open en frisse blik te krijgen! Daarna gebruik ik de volumineux mascara! Wat prettig is, is dat de mascara niet direct keihard wordt en je meerdere laagjes kunt opbrengen!

Hier zie je het verschil goed! Het is subtiel en daar hou ik van!

Als finishing touch wat lippenstift en ik ben klaar voor de dag! Deze lippenstift voelt heel zacht aan en doet mij meer denken aan een fijne gloss dan echt een lippenstift wat ik juist prettig vind!

Van “kaal” gezicht naar subtiel opgemaakt!

Al deze producten zijn te bestellen via http://www.skinclub.nl

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie