Infrarood in je douche

Wat vind ik het toch leuk om op Pinterest en via andere kanalen interieur inspiratie op te doen. In mijn hoofd en op mijn Pinterest bord heb ik mijn ideale huis al helemaal uitgedacht. En wat ik heel graag in de badkamer zou willen is een infrarood paneel.

Misschien herken je dat wel van in de sauna. Maar waarom zou je dat willen vraag je, je wellicht af? 

Waarvoor is Infrarood zo goed?

Infrarood zorgt ervoor dat je doorbloeding verbetert. Door een betere doorbloeding kunnen nieuwe cellen sneller worden opgebouwd en de oude cellen natuurlijk juist sneller worden afgevoerd. Je kunt je voorstelling dat door behulp van Infrarood je wondjes ook sneller genezen.

Daarnaast werkt Infrarood op basis van straling en dit kan dan weer diep inwerken op je spieren en je huid. Hierdoor is het bijvoorbeeld goed voor sporters maar ook voor jou en mij. Omdat het je helpt bij het herstellen van spierpijn maar ook bij gewrichtspijn. Heerlijk toch?

En je kunt dit tegenwoordig dus in je douche laten bouwen waardoor je in de douche nog meer kan genieten. Dat lijkt me zo fijn!

Hoe ziet zo’n Infrarood paneel in je douche er dan eigenlijk uit?

Het grote voordeel! Het is absoluut niet lelijk en juist strak & modern.

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie