Lotte’s favoriete afhaal restaurants in Amsterdam West

Een van de leukste dingen van in de stad wonen zijn al die heerlijke restaurants en de mogelijkheid om het thuis te laten bezorgen. Zeker in deze tijd mogen we natuurlijk niet uit eten en is bestellen een goede optie om toch van lekker eten te genieten zonder daar de deur voor uit te hoeven. Al kan ik niet wachten tot we weer normaal met elkaar een hapje buiten de deur kunnen eten. Maar voor nu denk ik even in oplossingen.

Daarom wil ik vandaag met jullie mijn favoriete afhaal restaurants in Amsterdam delen!

Toko Bersama

Dit is een ontzettend goede Toko die ik inmiddels al een aantal jaar geleden heb ontdekt toen ik langsliep en de heerlijke geur van het eten rook. Na die eerste bestelling zijn er nog heel veel bestellingen gevolgd en de kwaliteit is altijd ontzettend goed.

Je kunt kiezen uit verschillende menu’s of bijvoorbeeld gaan voor een snackje of Saoto soep.

Persoonlijk ben ik gek op de Aziatische keuken en deze Toko is echt ontzettend goed en daarnaast zijn de mensen ook nog eens super vriendelijk.

http://tokobersama.nl/

Zuma Sushi

Wie is er nou niet gek op goede sushi? Ik ken in ieder geval weinig mensen die dit niet graag eten en daarom was ik super blij toen Zuma sushi bij ons om de hoek opende.

De sushi is hier ontzettend vers, super lekker en daarnaast is de prijs ook nog eens leuk! Wanneer je hier gaat bestellen probeer dan zeker even de ”Crispy Chicken Yakitori”. Een van de lekkerste sushi die ik ooit heb gegeten.

https://www.zumasushi.nl/

Sababa

Op aanraden van mijn collega’s moest ik echt een keer bestellen bij dit Libanese restaurant. Een keuken waar ik niet heel erg in thuis ben maar door de reacties moest ik dit natuurlijk ook zelf proberen.

En wat was dit goed! De smaken passen ontzettend goed bij elkaar en zou je zelf nooit op die manier bedenken. Het eten is super kleurrijk, gezond en biologisch.

Hier ga ik nog vaak bestellen!

https://www.sababa.nu/

El Patron

En ik eindig deze lijst, waar lang nog niet alle goede restaurants op staan met El Patron. Dit is HET afhaal restaurant waar je moet zijn voor de beste hamburgers! En het beste? Ze hebben hier ook veel lekkere vegan opties.

Naast hamburgers hebben ze trouwens ook lekkere Mexicaanse gerechten.

https://www.el-patron.nl/

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie