Lokoa the label dress and top

Ik ben een enorme fan van de kleding van het Australische merk Lokoa the Label. Ik schreef eerder al eens over de mooie witte linnen blouse die ik hiervan heb en vandaag wil ik jullie een van mijn favoriete jurken laten zien! Samen met de “Savannah” top draag ik deze jurk erg vaak!

http://www.lokoathelabel.com.au

De jurk is heel “licht” qua stof en daarom erg fijn tijdens warm weer! Wat fijn is, is dat je niet per se een BH hoeft te dragen onder deze jurk!

De top die ik draag op de foto is dus ook van Lokoa the Label! Deze had ik eerder aangeschaft, maar past dus perfect bij elkaar!

De stof van de top is in het begin redelijk “stug” je moet hem echt een paar keer dragen voordat deze lekker soepel en zacht wordt, maar nu dat zo is vind ik hem echt heel fijn en staat het leuk op een broek, jurk en rok!

Hebben jullie al kleding van Lokoa the Label in de kast hangen?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie