Introducing Malu Wilz

Een tijdje geleden leerde we het mooie en milieuvriendelijke beauty merk Malu Wilz kennen en wij zijn dolenthousiast! Daarom vertellen we jullie er graag alles over in deze Walk In Wednesday blog.

Dit geweldige merk is opgericht door Helmut Baurecht & de bekende visagist Malu Wilz. Deze twee sloegen hun handen ineen en daaruit ontstond dit prachtige merk.

Dit merk is anders dan andere merken! Het is namelijk gemaakt door en voor professionals en dat merk je. De producten voelen luxe aan, met trendy kleuren maar ook erg praktisch. Zoals oogschaduw paletten die navulbaar zijn. Hoe handig?

Malu Wilz heeft een make-up en een skincare lijn.

De make-up lijn bestaat uit mooie top producten die heel fijn zijn in gebruik en twee keer per jaar worden nieuwe modekleuren geïntroduceerd zodat het aansluit op de laatste trends. Ze gebruiken alleen maar huidvriendelijke ingrediënten die zorgen voor een lange houdbaarheid.

Naast een fantastische make-up lijn heeft het merk ook geweldige skincare producten die wij nu uitgebreid aan het testen zijn.

Door de lange ervaring van Malu Wilz op skincare gebied worden traditionele methoden, actieve ingrediënten gecombineerd met zeer effectieve innovaties. Dit zorgt voor een unieke skincare lijn.

Zo worden kostbare plantenextracten en vooruitstrevende technologieën samengebracht voor de beste producten. Dat klinkt geweldig!

De aankomende tijd delen we onze ervaringen met deze mooie producten met jullie!

Wil je nog meer weten over het merk? Neem dan snel een kijkje op de onderstaande website:
https://www.skinclub.nl/merken/malu-wilz-decoratief
https://www.skinclub.nl/merken/malu-wilz-huidverzorging

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie