Verandering van interieur smaak

Laatst zat ik foto’s terug te kijken van mijn studentenkamer en eerste eigen huisje en jeetje wat had ik toen een andere smaak qua interieur! Mijn studentenkamer was natuurlijk 99% IKEA, had een knalrode muur en canvas ”schilderijen” in het zwart / wit van Marilyn en Audrey. Helemaal van die tijd, dat dan weer wel.

In mijn eigen huisje kon ik natuurlijk helemaal los gaan wat betreft het girly girl gehalte want ik had met niemand rekening te houden. En boy i boy dat deed ik! Alhoewel de basis van dat huisje heel strak en stoer was werd het ”afgestyled” met een hele boel roze en frutsels. Iets waar ik nu NOOIT meer voor zou kiezen maar toen der tijd wel bij mij en mijn leeftijd paste.

Tijdens het samenwonen bracht ik wat meer kleur in huis en maakte ik het allemaal wat strakker. Maar de blauwe muur die we hebben gehad zou ik nu ook nooit meer doen en ik ben ontzettend blij dat we voor een rustigere kleur groen hebben gekozen.

Op mijn ”droomhuis” Pinterest bord zie ik helemaal dat mijn smaak is veranderd en dat ik in mijn interieur ook steeds meer op zoek ben naar balans en rust.

Zo vind ik witte muren, met lichte vloeren en zwarte deuren echt fantastisch! Het straalt rust uit en geeft een luxe gevoel. In mijn hoofd kan het al zo druk zijn dat ik mijn interieur het liefste zo clean mogelijk houd.

Het voordeel aan een dergelijke moderne & frisse basis is dat je het natuurlijk steeds kan tweaken met accessoires, planten en accent kleuren. En daar ben ik echt gek op. Verandering aanbrengen. Maar dat doe ik graag wel op een makkelijke manier zonder dat je, je hele huis moet verbouwen.

Hebben jullie ook een ”droomhuis” Pinterest bord?

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie