Deodorant Agent Nateur

Onlangs vertelde wij jullie al over de fijne huidverzorging producten van Agent Nateur, maar naast deze producten verkopen zij ook deodorants.

De deodorants van Agent Nateur zijn evenals de huidverzorging producten natuurlijk. Waardoor ze niet schadelijk zijn voor de huid en juist voedend zijn! Met de andere producten die ik heb mogen testen ben ik al enorm blij en daarom was ik ook heel nieuwsgierig naar de deodorants!

In eerste instantie kreeg ik de Holi (Rose) n4 opgestuurd. Een deodorant die echt enorm lekker ruikt! Naar zoals de naam al aangeeft rozen! Maar heel subtiel en daar hou ik van.

De deo is aluminium vrij en volledig natuurlijk. Dit vind ik persoonlijk erg belangrijk omdat de metalen die in deodorants gebruikt worden erg schadelijk voor je lichaam zijn. De stoffen dringen immer je huid binnen! Waar je bij deze deodorant wel op moet letten is dat je tegen baking soda moet kunnen! Ik merkte namelijk na enige tijd dat mijn oksels vuur rood werden!

Ik heb toen gelijk gemaild naar Agent Nateur en zij vertelde mij dat sommige mensen niet tegen baking soda kunnen! Heel netjes van hen heb ik toen de sensitive deodorant ontvangen!

Deze deo stick is speciaal ontwikkeld voor de sensitieve huid en bevat geen baking soda. De geur van deze deodorant is wederom erg lekker en wanneer ik deze op doe merk ik gedurende de dag een fijne subtiele geur en ruik ik geen zweet!

Voor mij is het heel belangrijk dat een deo goed is zeker omdat ik snel en best veel zweet. Het is dan fijn als je niet de hele dag je deo bij je moet dragen omdat je stinkt!

Ik ben dus erg blij met de Holi stick n5!!

Je vindt deze producten op http://www.agentnateur.comof op www.getnatural.nl

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie