Horoscoop

Tendens voor het jaar 2021, voor iedereen

Algemeen: absoluut een beter jaar dan 2020. Er is een duidelijk stijgende lijn. Veel plannen zullen in beweging komen.

Liefde: de planeetstanden maken het in 2021 wat lastig om tot elkaar te komen. Veel mensen zullen nu de mogelijkheid krijgen om met hun eigen ding weer bezig te gaan, maar verlies de ander niet uit het oog. Dat is feitelijk een opdracht van het jaar 2021.

Werk: veel mensen zullen knopen door gaan hakken op het gebied van werk.

Gezondheid: een jaar om je bewust te zijn van je gezondheid en er hard aan te werken. Voel je je geestelijk niet goed? Kijk dan wat er niet in balans is, in je lichaam.

En dan hieronder de horoscopen voor januari 2021!

Ik wens iedereen een voorspoedig en vooral gezond nieuw jaar!

Marion

Steenbok 21 december – 19 januari

Algemeen: je hebt er weer zin in! Je hebt werkelijk het gevoel dat je 2020 “overwonnen” hebt en je kunt trots zijn op jezelf. Deze zelfde vibratie neem je dan ook mee 2021 in en de Steenbok is dan ook in januari vrij positief ingesteld. 

Liefde: als je in een relatie zit, dan is de tendens in januari goed. Je zou deze maand een huwelijksaanzoek kunnen krijgen, als je nog niet getrouwd bent. Ben je nog single, dan is er een grote kans dat iemand toenadering zoekt. 

Financiën: als je wacht op een uitbetaling, dan kan dit nog op zich laten wachten of er zijn problemen met instanties.  

Gezondheid: over het algemeen goed. 

Waterman 21 januari – 18 februari

Algemeen: januari wordt een vrij positieve maand. De tendens is over het algemeen goed tot zeer goed. Nieuwe kansen worden je aangereikt. Aarzel niet, maar ga er voor. 

Liefde: in de relatie zou de waterman wat meer spanning willen zien. Misschien moet je zelf wat meer initiatief nemen. De singles die nog steeds single zijn, hebben er genoeg van, toch zal je nog even geduld moeten hebben tot de ware zich aandient.  

Werk: werkvlak ligt bijzonder gunstig. Als je gaat solliciteren maak je een zeer goed kans. Ook nieuwe ondernemingen hebben goede kans van slagen. 

Gezondheid: doe het rustig aan. Wandelen is ook gezond. 

Vissen 19 februari – 19 maart

Algemeen: je hebt echt afscheid genomen van 2020 en je bent met alles helemaal klaar. Je bent blij met het nieuwe begin en je hebt ook zin er iets van te gaan maken. Zet ‘m op, want de energie is goed. 

Liefde: voor de mensen die in een relatie zitten: laat materie de relatie niet verknallen. Natuurlijk is geld en je huis belangrijk, maar laat je relatie daardoor niet ondersneeuwen en geef aandacht aan elkaar. Een relatie moet gevoed worden. Singles: geen goede tijd voor een nieuwe relatie. 

Werk: voor de vissen liggen er mooie kansen, net als bij de waterman. Veel positieve verbintenissen kunnen onstaan met bijvoorbeeld partners of werkgevers/werknemers. 

Gezondheid: start het nieuwe jaar langzaam op, maar focus je op gezonde voeding. 

Ram 20 maart – 19 april

Algemeen: de ram heeft was last van de overgang van het ene jaar naar het andere. Wat moeite met “geloven” in het nieuwe jaar. Zie het allemaal niet te somber in, er komen heus betere tijden! 

Liefde: in januari is het belangrijk dat je goed naar de signalen van je partner luistert, want je kunt dingen missen. Misschien zit je teveel in je eigen gedachten en is het mogelijk dat het één en ander langs je heengaat. Voor de singles: er zijn meer mogelijkheden dan je denkt. 

Werk: een belangrijke maand qua werk. Het ligt in het teken van afsluiten en opnieuw beginnen, met volle kracht. In je werk heb je dus zeker je energie liggen, deze maand. Maak daar dan op een positieve manier gebruik van. 

Gezondheid: ook hierin kan je je weg kennelijk niet helemaal vinden, deze maand. Mijn advies luidt: wacht lekker tot februari en geef jezelf wat meer kans om te beseffen dat het nieuwe jaar begonnen is. 

Stier 20 april – 20 mei

Algemeen: misschien houd je je teveel vast aan de negatieve berichtgevingen om de weg in 2021 niet te kunnen overzien. Iemand uit je verleden, zet je net weer even op het positieve been.

Liefde: ook hierin is er teveel vasthouden. Probeer wat meer met de flow mee te gaan! Singles: hou je niet teveel vast aan je verwachtingen, maar sta meer open. 

Werk: Je bent bezig knopen door te hakken en dat zal vruchten afwerpen. Maak een duidelijk overzicht met wat je wel wilt en wat je niet wilt. 

Gezondheid: je gezondheid heb je mee in januari. Je kunt deze maand heel veel profijt hebben van gezonde voeding en een stevige wandeling. 

Tweeling 21 mei – 20 juni

Algemeen: de tweeling moet oppassen zich niet te druk te maken over materiele aangelegenheden. Dat brengt onrust. Probeer wat meer vertrouwen te hebben. 

Liefde: de relatie kan wat problemen met zich meebrengen. Bij sommige tweelingen wordt er echt gesproken over scheiden. Weeg alles goed af, niet vanuit je ego, maar vanuit je hart. De singles kunnen in aanraking komen met oud zeer. 

Werk: je hebt echt het gevoel dat je alles alleen moet doen. Op het zakelijke vlak kan er een breuk met een partner ontstaan. Hou je vast aan je eigenwaarde en jouw inzichten en ideeën. 

Gezondheid: problemen maken dat je vermoeid bent. Mediteer wat meer en droom weg op muziek. Dat zal je veel goed doen. 

Kreeft 21 juni – 21 juli

Algemeen: de kreeft gaat er over het algemeen in januari op een positieve manier tegenaan. Werk houdt je erg in beslag. 

Liefde: je kunt koppig zijn, dat weet je, probeer eens los te laten dat problemen bij de ander liggen en kijk naar je eigen inbreng. Dat kan openheid brengen in de relatie. Singles: geen goede maand voor een nieuwe relatie.

Werk: het werk stroomt en er zijn nieuwe kansen. Een positief bericht en blijdschap. 

Gezondheid: je gezondheid is wat veranderlijk. Het ene moment voel je goed en het andere moment helemaal flut. Probeer regelmaat in te brengen en verander je voedingspatroon ook al het je het idee dat je gezond eet. 

Leeuw 22 juli – 22 augustus

Algemeen: blijf niet hangen in wat mis is gegaan, er zijn nog heel veel positieve dingen. 

Liefde: in de relatie ben je te afwachtend. Je hebt wat signalen afgegeven en je wacht nu wat er terugkomt. Neem toch wat meer het initiatief om het gezellig te maken. Singles: januari is niet echt positief voor een nieuwe relatie. Mocht je iemand tegenkomen, hou er dan rekening mee dat dit langzaam op gang kan komen. Geduld dus. 

Werk: maak de balans op in je werk en laat los wat je niet meer dient. Investeer niet in dingen die niet goed gaan. 

Gezondheid: je hebt de behoefte er tegenaan te gaan. Er zit wat boosheid in je, zet dat om in hardlopen of een andere intensieve sport, om het kwijt te raken. 

Maagd 23 augustus – 22 september

Algemeen: iemand zal om je hulp vragen en dat zal je voldoening geven. Aan de andere kant ontvang jijzelf ook hulp bij een bepaalde kwestie in je leven.

Liefde: je partner kan een gevoelige snaar raken, probeer dat van je af te laten glijden. Het is niet zo bedoelt, als dat het bij jou overkomt. Singles: de maagd probeert altijd het goed van iemand te zien, maar zet je intuïtie niet opzij. Als het niet goed voelt, stop er dan gelijk mee. 

Werk: je bent wat vermoeid, maar je beseft ook dat je dingen weer op moet gaan pakken. Het wordt een wat trage start, maar voor je het weet, zit je er weer goed in. 

Gezondheid: bekijk je gezondheid praktisch. Wat is niet goed voor je en wat is wel goed voor je. Probeer qua voeding en drank los te laten wat je geen goed doet, ook al is het nog zo lekker. Uiteindelijk zal je daardoor veel meer energie krijgen. 

Weegschaal 23 september – 22 oktober

Algemeen: de weegschaal krijgt in januari bewondering  of een complimentje. Ontvang het in blijdschap. 

Liefde: er kunnen wat ruzietjes in de relatiesfeer zijn, waar gemene dingen gezegd kunnen worden. Denk goed na over wat je wilt zeggen, dat kan een hoop ellende besparen. Voor de singles: iemand kan onvriendelijk tegen je zijn, ga er niet op in maar loop weg en hou je kop op. 

Werk: Je wordt beloond voor je inzet. Er is tevredenheid. Heb je het gevoel dat je juist wat meer beloond wilt worden, toon dan meer van je kunnen. 

Gezondheid: wat teveel gegeten en gedronken tijdens de feestdagen? Neem het er nog even van en start het nieuwe jaar met een reiniging of iets van intermittent fasting. 

Schorpioen 23 oktober – 21 november

Algemeen: mogelijk heb je een wat weemoedige stemming en ben je bezig met het verleden, herinneringen aan wat ooit zo was. Wees zoveel mogelijk in het moment van nu en probeer zoveel mogelijk te genieten van het mooie om je heen. 

Liefde: er kan wat strijd voorkomen binnen de relatie en de schorpioen heeft gif in de staart. Let op je woorden, verlaat je ego en ga naar je hart. Daar zit immers de ware liefde. Voor de singles: laat wat meer op je afkomen en doe geen moeite. 

Werk: op werkgebied ligt veel moois. Er is reden om feest te vieren! 

Gezondheid: alles met mate, dat is het gezondheidsmotto van de weegschaal. Je spijsvertering is snel overbelast, dus van alles een beetje minder, zal zeker zijn vruchten afwerpen. 

Boogschutter 22 november – 20 december

Algemeen: in januari kan je wat verkeerd begrepen worden, maak je er niets druk om. Het is het sop de kool niet waard. 

Liefde: de relatie kan in het teken staan van de financiën. Laat het niet overheersen. Jullie zijn tenslotte bij elkaar om van elkaar en met elkaar te genieten. Singles: het kan zijn dat je niet met een relatie bezig bent maar dat er andere prioriteiten zijn. Ga mee met de flow. 

Werk: over het werk is wat bezorgdheid. Probeer positief te blijven denken, want niets gebeurt voor niets. Probeer in alles de positieve kant te zien. 

Gezondheid: neem wat meer beweging, als je dat de laatste tijd hebt laten verslonzen. Je hoeft niet te wachten tot de sportschool open gaat, je kunt ook veel sporten in de buitenlucht doen, terwijl je geniet van de natuur.

Geef een reactie