2021 kast

Een nieuw jaar betekent vaak nieuwe voornemens. Ook wat betreft mijn kledingkast heb ik nieuwe voornemens gemaakt en wil ik de lijn graag doorzetten die ik al een aantal jaar terug ben begonnen.

Namelijk een kledingkast creëren en behouden die tijdloos is, met mooie & duurzame merken en met minder stuks.

Ik merk namelijk dat mijn kledingkast een paar jaar terug zo overvol was, met trendy items maar voor mijn gevoel had ik nooit wat om aan te trekken. Super zonde toch?!

Daarom denk ik tegenwoordig niet 2 maar zelfs 3 keer na voordat ik iets van kleding aanschaf. Heb ik het echt nodig? Blijft het materiaal lang mooi? Kan ik het goed combineren? Vragen die voor mijzelf belangrijk zijn geworden.

Dat betekent niet dat ik nooit meer kleding koop bij de grote ketens maar dit probeer ik wel te minimaliseren en als ik daar koop ga ik voor de “duurzame” lijnen of kies ik materiaal / stuks die lang mooi en goed blijven.

Goede kleding items die ik niet meer draag geef ik weg of zet ik op Vinted. Op deze manier gooi ik niks zomaar weg.

Voor 2021 wil ik hier natuurlijk mee doorgaan en weet ik ook voor welke items ik dit jaar wil sparen. Zoals goed zittende spijkerbroeken, mooie basics en een aantal jurken die je goed kunt combineren.

Maken jullie ook weleens van dit soort voornemens?

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie