Ultieme vakanties in 2021

Ik durf te wedden dat de meeste van jullie niet kunnen wachten tot jullie weer op vakantie kunnen gaan! Including me! Ik heb enorm veel zin om met mijn gezinnetje ergens naar toe te kunnen gaan en het liefst ga ik dan weer eens naar Italië of wellicht (voor ons) wat dichterbij de Malediven.

Een van de reizen die mij erg tof lijken is er een naar Amerika en dan wel naar Joshua’s tree house In Tucson Arizona en ze hebben een huis in California!

Foto afkomstig van http://www.thejoshuatreehouse.com
Foto’s afkomstig van Instagram

Hier kom je pas echt tot rust! Het huis heeft meerdere kamers en je kunt kiezen wat voor soort suite je zou willen boeken! Echt een plek waar je je midden in de natuur bevindt en waar je even je gedachte kunt verzetten!

Een andere plek aan de andere kant van de wereld die ook erg fijn kan zijn is Bali! The Colony hotel lijkt me werkelijk prachtig en wordt aangeraden!

Foto’s afkomstig van Instagram

Eerlijk is eerlijk dit ziet er toch fantastisch uit!! Je kunt hier heerlijk ontspannen in je luxe hotelkamer en uitgerust beginnen aan het ontdekken van Bali!

Hopelijk wordt de situatie komend jaar beter en zijn dit soort reizen weer mogelijk!

Wat staat er op jullie lijstje?

Liefs,

Bibi

Geef een reactie