Bye bye 2020

Ik heb (denk ik net als vele van jullie) nog nooit zo’n raar jaar meegemaakt! Een jaar dat normaal leek te beginnen en eindigde in alles wat ik nooit van te voren had kunnen bedenken.

Natuurlijk zijn we allemaal in de ban geweest van COVID en ervaren we daar nog steeds de gevolgen van. Veel thuis, angst voor het verliezen van je baan, weinig familie zien. Voor ons betekende dit jaar veel in Doha zijn en onze families en vrienden in Nederland weinig zien. Dat was erg jammer en soms ook wel lastig. Mijn man was in het begin veel thuis omdat er geen werk was, maar gelukkig pakte dat wel weer op. Een voordeel aan het vele thuis zijn was dat we echt tijd samen hadden wat niet vaak voorkomt want hij is vaak weg voor werk.

Ik denk dat het meest positieve dit jaar toch wel mijn mindset geweest is. De dingen maar over je heen laten komen en het beste maken van de situatie.

Maar daarnaast heb ik ook nog twee hele mooie projecten zien groeien! Natuurlijk onze blog Dutch Gigil waar we enorm mooie stappen mee hebben gemaakt en waar we met veel liefde dagelijks aan werken! Maar ook het opzetten van ons nieuwe sieradenmerk L’Heure Dorée, zowel Lotte als ik zijn gek op sieraden en hebben met met zoveel enthousiasme en liefde gewerkt aan het opbouwen van ons merk! We kunnen niet wachten om in het nieuwe jaar live te gaan! We hebben een lijn opgebouwd die geïnspireerd is op het gouden uur en de mooie natuur. Die eenvoud uitstraalt en tegelijkertijd chique en krachtig is. We zijn er erg trots op en zijn benieuwd wat jullie vinden!

Morgen zal de jaarwisseling ook anders zijn dan we gewend zijn. Ik vier het dit jaar met mijn dochter en vrienden. Helaas kan mijn man er niet bij zijn. Familie kunnen we ook voorlopig nog niet opzoeken, maar dat komt vast snel weer.

Het was een jaar waarin veel tijd was om terug naar de basis te gaan en te realiseren wat werkelijk belangrijk is. Hoe we wellicht sommige dingen anders aan willen pakken en een jaar waarin we konden zien dat alles zomaar anders kan uitpakken dan we dachten!

Ik wens jullie een mooie jaarwisseling en alvast een heel mooi 2021!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie