De kracht van water

Zoals ik jullie verteld heb ben ik momenteel bezig met intermitted fasting! Een manier om wat gewicht te verliezen dat voor mij enorm goed werkt! Ik voel mij vele malen fitter, zit lekkerder in mijn vel en zie veel verbetering aan mijn huid!

Een van de dingen die daar ook bij helpen is dat ik veel meer water drink. In de ochtend gaat er zeker een 1,5 L fles doorheen en dat merk ik.

Ik gebruik hier graag mijn fles van Say What Bottle voor!

We weten natuurlijk allemaal dat water gezond is en dat je lichaam voor ongeveer 60% uit water bestaat en je huid door het drinken van water goed gehydrateerd wordt. Maar er zijn veel meer voordelen!

Wist je dat door water te drinken je de gifstoffen in je lichaam verwijdert? Ik merk dit bijvoorbeeld aan mijn huid. Mijn huid is echt een reflectie van wat ik eet en drink en nu ik meer water drink merk ik dat mijn huid er beter uit is gaan zien. Ook merk ik dit aan de elasticiteit van mijn huid. Deze voelt soepeler aan en ziet er gezonder uit.

Daarnaast is water drinken goed voor je spieren en gewrichten! Je spieren hebben de vocht nodig om de doorbloeding goed te laten verlopen. En zo worden de voedingstoffen goed door je lichaam gevoerd.

Ik probeer omdat ik tegenwoordig vrijwel elke dag sport in ieder geval zo’n 2 liter water te drinken naast andere dranken. Al moet ik zeggen dat op koffie en thee na ik niet niet veel anders drink. Soms wat verse groenten of fruit sappen maar frisdrank eigenlijk nooit.

Het is vaak iets wat echt even in je systeem moet komen om bewust water te drinken, maar als het er eenmaal in zit zul je merken dat je een verschil ervaart!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie