Ons eigen sieraden merk L’Heure Dorée

Over een aantal weken is het dan eindelijk zover. Dan gaan wij live met ons eigen sieraden merk en met onze bijbehorende eigen webshop.

Dit is een project geweest waar wij lang en met heel veel liefde aan gewerkt hebben want wij zijn beide gek op sieraden en kunnen niet wachten om onze eigen ontwerpen met jullie te delen.

L’Heure Dorée is de Franse vertaling voor Het Gouden Uur. Dat prachtige moment op de dag dat alles nog mooier maakt. Iets wat sieraden naar ons idee ook doen. De Franse naam is gekozen omdat we het een hele mooie naam vinden maar je in ons merk ook die minimalistische Franse stijl terug ziet.

We ontwerpen de sieraden allemaal zelf en alles is geïnspireerd op de prachtige natuur die ons dus enorm inspireert en ons iedere keer verrast.

Wat we daarnaast enorm belangrijk vinden is dat ons merk tijdloos en kwalitatief is zodat de sieraden lang mee gaan en nooit uit de mode raken. Daarom hebben we bewust gekozen voor zilveren sieraden met een 14 karaats gouden “plating”.

Omdat sieraden zo persoonlijk zijn en we absoluut geen massaproductie willen vind je bij ons kleine oplages zodat het exclusief blijft.

Op het Instagram account van L’Heure Dorée laten we jullie al kleine sneak peeks zien.

https://instagram.com/lheure_doree?igshid=ec8auiruk6gn

We hopen dat jullie er net zo naar uit kijken als dat wij doen en we laten het uiteraard weten wanneer we live zijn.

Veel liefs,

Lotte & Bibi

Geef een reactie