Roze Avenue flexible hairspray

Niks is vervelender dan haarspray die mega plakt en je haar “hard” maakt! Het mooie nieuws, dit gebeurt niet met de haarspray van Roze Avenue! Al eerder schreven wij over dit merk en we vinden ook de flexible hairspray een erg fijn product!

Ik gebruik niet vaak haarspray maar zo nu en dan wil ik graag mijn haar mooi stijl en het liefst draag ik het dan in een staart! Die kleine haartjes die dan omhoog blijven springen zijn zo vervelend! Dan is een haarspray dus erg fijn!

Met de flexible hairspray van Roze Avenue lukt dit erg goed! Mijn haar zit zoals ik het wil zonder dat het gaat plakken, hard wordt of niet meer door door te kammen is!

Als ik na enige tijd besluit om toch mijn haar anders te dragen kan dat want mijn haren zijn nog steeds lekker zacht!

Perfect dus voor een mooi kapsel! Wij zijn echt te spreken over dit merk! De producten zijn erg fijn in gebruik, ze zijn cruelty free en 100% vegan!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie