Vitaminstore Beautylijn Review

Vorige week vertelde Bibi jullie al meer over de nieuwe, 100% natuurlijke Beautylijn van onze geliefde Vitaminstore. Een Beautylijn van skincare producten met alleen maar natuurlijke ingrediënten en met Vitamine C. Alles om je huid er mooi en verzorgd uit te laten zien.

Welke producten bevat deze Beautylijn van Vitaminstore?

Deze nieuwe skincare lijn bevat vier producten voor een goed afgestemde skincare routine:
Vitamine C Serum
Vitamine C Dagcrème
Vitamine C Booster
Vitamine C Nachtcrème

Stuk voor stuk ga ik jullie vertellen wat ik van deze producten vond en hoe mijn huid erop reageerde. Want die is zoals jullie weten ontzettend gevoelig en onrustig en daarom een goede huid om te kijken wat deze nieuwe producten doen.

Vitamine C Serum

Een serum is voor mij een onmisbaar product in mijn skincare routine. Het is een intensieve aanvulling op je alledaagse producten. Ik zie het als een gezichtsmasker maar dan voor mijn huid. Als je dat beetje extra nodig hebt.

Dit is een 100% natuurlijk serum en daarnaast ook zacht (niet onbelangrijk voor een gevoelige huid) waardoor je huid gaat stralen. Natuurlijk zit er Vitamine C in. Een antioxidant en het middel tegen huidveroudering. En dat laatste is naarmate je ouder wordt natuurlijk steeds belangrijker aangezien je huidelasticiteit afneemt en het wel wat hulp kan gebruiken wanneer je dat strakke huidje wilt behouden.

Het serum komt in een mooie en milieuvriendelijke glazen verpakking met een pipetje waardoor je heel schoon kan werken. Je brengt het aan op een gereinigde huid (heel belangrijk om je product goed op te laten nemen) en je kunt het zowel in de ochtend als avond, dagelijks gebruiken.

Persoonlijk vind ik het, het fijnste om dit in de avond te gebruiken en word ik in de ochtend wakker met een stralende en zachte huid.

http://www.vitaminstore.nl/product/vitaminbeauty-vitamine-c-serum-gel-1306460

Vitamine C Dagcrème

Een dagcrème is natuurlijk een essentieel product voor je dagelijkse gezichtsverzorging. Het beschermd en verzorgd je gezicht.

Voor mij is het daarnaast essentieel dat het ook voor een gehydrateerd huidje zorgt. Zeker tijdens de herfst en winter maanden is dit belangrijk gezien je veel vaker een verwarming aan hebt waar je huid dan weer totaal niet blij van wordt.

Naast Vitamince C zit er in deze anti-aging dagcrème ook nog koudgeperste amandelolie. Dit is een hele goede bescherming voor je huid en ook nog eens tegen UV-straling. En dat laatste is voor mij echt een must voor mijn dagcrème.

De substantie is erg zacht en licht waardoor het heel makkelijk en snel aanbrengt en niet zwaar aan voelt. Daarnaast komt dit product ook weer in een duurzame glazen verpakking met een pompje waardoor je wederom heel hygiënisch kan werken.

Mijn huid reageert erg goed op deze dagcrème en wanneer ik het combineer met de Vitamine C Booster krijg ik ook een mooie glow.

http://www.vitaminstore.nl/product/vitaminbeauty-vitamine-c-dagcr%C3%A8me-cr%C3%A8me-1306463

Vitamine C Booster

Een booster zul je, je wellicht afvragen? Dat dacht ik in eerste instantie ook aangezien ik er binnen skincare nog nooit van had gehoord. Maar dit kun je eigenlijk vergelijken met ampullen die je bij andere merken als extra verzorging aan je gezichtsroutine kan toevoegen en daar is dit product ook voor bedoelt. Een boost voor je huid.

Naast ingrediënten als kakadu pruim-, granaatappel bloem- en shiso extracten bevat het ook een hoog gehalte aan hyaluronzuur, een ingredient dat werkt als een soort filter en zorgt voor hydratatie en volume. Natuurlijk niet onbelangrijk om die lijntjes en rimpels tegen te gaan.

Ik meng dit product met mijn dagcrème wanneer ik een extra boost wilt maar je kunt het ook als kuur inzetten wanneer je huid wat meer liefde nodig heeft.

De booster komt ook weer in een glazen flesje met een pipetje. Hierdoor kun je makkelijk een paar druppels aan je dag of nachtcrème toevoegen en is het geen gedoe met ampullen.

Een super fijn product om je huid extra mee te verzorgen.
http://www.vitaminstore.nl/product/vitaminbeauty-vitamine-c-booster-gel-1306461

Vitamine C Nachtcrème

Natuurlijk kan de nachtcrème in deze Beautylijn niet ontbreken omdat je huid herstelt in de nacht.

Deze Vitamine C Nachtcrème is voedend en herstellend door onder andere de sheabutter, avocado en macadamia olie. Dit is ook goed om je huid te laten herstellen van de door zonlicht opgelopen huidschade. Deze crème gaat wederom fijne lijntjes en rimpels tegen.

Je brengt de nachtcrème wederom weer aan op een gereinigde huid en je hebt maar een heel klein beetje nodig voor je volledige gezicht. Ideaal want je kunt daardoor een mooie tijd met een flesje doen.

Dit flesje heeft ook weer een pompje en dat werkt heel prettig. Zeker wanneer je er bijvoorbeeld een paar druppels van de Booster aan wilt toevoegen.

De geur is wel behoorlijk sterk en ruikt een beetje naar lavendel, passend bij een product voor de nacht. In de ochtend merk ik gelijk dat mijn huid heel zacht en verzorgt aanvoelt.

http://www.vitaminstore.nl/product/vitaminbeauty-vitamine-c-nachtcreme-cr%C3%A8me-1306462

Op de website van Vitaminstore kun je natuurlijk nog veel meer over deze nieuwe Beautylijn en producten lezen.

https://www.vitaminstore.nl/beautylijn?utm_source=referral&utm_medium=blog&utm_campaign=dutch_gigil&utm_content=beautylijn

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie