The most wonderful time

Helaas zitten we nog steeds midden in de COVID-19 crisis en reizen gedurende deze tijd is dan ook niet echt aan te raden! Normaal gesproken hadden we jullie graag meegenomen op een tof winter avontuur of laten zien wat de leukste plekken zijn om met de kerst heen te gaan. Dit jaar zullen we het echter thuis moeten vieren met een klein gezelschap, maar ook dat kan natuurlijk erg leuk zijn!

Daarom vandaag een iets andere blog dan een reisblog! Zelf heb ik gekozen voor heel veel lichtjes in huis! Onze kerstboom staat natuurlijk en verder heb ik het huis gedecoreerd met dit soort lampjes. Fijn wellicht om dit jaar wat extra aandacht te besteden aan het decoreren van je huis! Nu de meeste mensen thuis blijven kunnen ze met kerst daadwerkelijk van hun kerstversiering genieten!

Er staan op Pinterest enorm veel leuke ideeën om te proberen deze kerst! En te veel lichtjes kun je niet hebben toch!

Omdat je zeker in Nederland zo weinig kunt nu is het denk ik fijn om er thuis dan wat leuks van te maken en zo zijn ook de Harry Potter films altijd weer heerlijk om te zien! Lekker in je pyjama met een warme kop erwtensoep. Een iets wat andere kerst dan normaal gesproken maar kan ook heel erg fijn zijn toch! Een aantal film tips die heel gezellig zijn met kerst?

  • Four christmases
  • The Holiday
  • Harry Potter
  • The Midnight Express
  • The Grinch

Maak er wat fijne hapjes bij en je hebt een heerlijke kerst!

Wat zijn jullie plannen?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie