Manava Cambodja

Onlangs schreven wij jullie over het prachtige merk Manava. Wij gaven jullie een kijkje achter de schermen van Manava en spraken met Ka-Lai Chan, de oprichtster van dit merk. Vandaag willen wij de producten die zij verkopen graag in het zonnetje zetten, want deze verdienen net als hun makers wat extra aandacht!

Beide krijgen wij een aantal producten toegestuurd en wellicht denk je dan, ja als je wat krijgt vindt je het al gauw mooi. Dit is niet zo, we kijken zeer zorgvuldig of we de producten ook echt wat vinden en delen eigenlijk alleen een blog met jullie als we achter de producten staan en achter de filosofie van een merk. Manava is zo’n merk waar wij helemaal weg van zijn sinds wij dit merk hebben leren kennen en de producten hebben mogen testen.

Zoals al eerder vertelt zijn de producten allemaal handgemaakt en dat zie je ervan af! Het is ons gelijk duidelijk dat er veel liefde, tijd en vakmanschap zit in het ontwikkelen van de producten zie zij verkopen. Manava verkoopt meerdere soorten producten, maar een van de producten waar wij toch wel erg weg van zijn, zijn dat tassen! Kleine, praktische tassen die er ontzettend mooi en tijdloos uitzien!

Syuti one-naturel
Pataga bag

Beide tasjes zijn enorm handig in gebruik en passen wat ons betreft bij veel outfits! Beiden houden wij van een ontspannen, soms iet wat bohemian look en dan zijn deze tassen gemaakt van rattan echt perfect. De Pataga bag is daarnaast ook leuk om sieraden in te bewaren!

De Vihara suitcase

Wat zo mooi is, is dat Manava rattan gebruikt dat snel en makkelijk terug groeit. Op deze manier heeft de productie zo min mogelijk effect op de natuur. Deze grassoort heet in”la park” en is door heel Cambodja te vinden. Daarnaast is rattan enorm sterk en dat is ook aan de tasjes te merken!

Ben je nou nieuwsgierig geworden kijk dan eens op www.Manava-Cambodia.com en wil je meer weten hoe dit merk vrouwen uit Cambodja helpt check dan onze blog waarin wij Ka-Lai geïnterviewd hebben!

Veel liefs,

Lotte en Bibi

Geef een reactie