30’er kleding kast

Ik weet nog goed dat toen ik net 20 was ik kleding zag in de winkels die ik werkelijk prachtig vond, heel elegant en stijlvol maar totaal niet passend bij mijn leeftijd. Althans dat vond ik zelf. Ik heb destijds wel eens laarzen gekocht die vond ik al mooi toen ik nog op de middelbare school zat. Mijn docent Frans droeg altijd suede laarzen tot aan de knie en ik vond dat altijd zo stijlvol staan. Een aantal jaren later toen ik ze in de winkel zag staan moest ik ze mee nemen en ja hoor daar ging ik op naar het werk met een jurkje en die laarzen eronder. Ik zag eruit alsof ik in de 30 was en zo voelde ik mij ook. Ik voelde mij volledig oncomfortabel in deze laarzen die mij direct een stuk ouder maakte.

Mijn stijl is uiteraard verandert met de jaren, maar er blijven toch wel klassiekers die ik nu nog steeds mooi vind zoals zulke laarzen. Wat ik mij ook besefte is dat nu ik in mijn 30-er jaren zit ik ook vind dat ik bepaalde kleding niet meer aan kan. Althans zo zie ik dat voor mijzelf. Echt extreem korte rokjes of jurkjes zul je mij niet snel meer in zien lopen, tenzij op een feestje.

Ik draag graag en vaak jurken die over de knie vallen! Het liefst zelfs maxi jurken! Natuurlijk ook omdat hier in Doha een kort jurkje not done is, maar ook omdat ik mij er simpelweg prettiger in voel!

Een van mijn lievelingsjurken van Daughters of India

Toch vraag ik mij ook wel eens af denk ik nu niet te conservatief? Ben ik niet te streng voor mijzelf?

Mijn maxi dress van Lokoa the Label is ook een favoriet

Een aantal items moet je denk ik op een gegeven moment gewoon in de kast hebben hangen! Een LBD is nooit verkeerd of wat dacht je van een mooie witte blouse!

Witte blouse van Lokoa the Label

Deze blouse van Lokoa the Label is zo enorm fijn! Hij kan netjes gedragen worden en casual en zit zo lekker! Een echte aanrader!

Hoe ziet mijn ideale kast eruit? Veel basics en een aantal uitschieters!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie