Horoscoop december

Het is weer de laatste maand van het jaar, van een heel erg gek jaar! Marion vertelt jullie weer wat je komende maand kunt verwachten!

Boogschutter 22 nov tot 20 dec

Algemeen: geloof niet iedereen zomaar en wees op je hoede. Iemand om je heen probeert ergens mee weg te komen. Zeg niet te gauw ‘ja’, maar zeg dat je er over nadenkt. In je goedheid ben je gauw geneigd om toe te geven. In december iets waakzamer zijn. 

Liefde: als je single bent, lijkt het erop alsof alles even on holdis, maar dat is in deze gedeeltelijke lockdown natuurlijk niet zo gek. De boogschutter houdt van reizen en verlangt daar meer naar, op dit moment dan naar een nieuwe liefde. Hou vol, het komt allemaal weer terug. Voor de relatie: benadruk deze maand je liefde voor elkaar. 

Werk: eigenlijk weet je diep in je hart al waar het naartoe gaat. Je bent wat afwachtend en dat is goed. 

Gezondheid: ga na de feestdagen – of daarvoor, net zoals je wilt – positief aan de slag. Laat al het negatieve achter je en ga er met gezond verstand tegenaan. 

Steenbok 21 dec – 20 jan

Algemeen: de steenbok ervaart in december stagnatie in alles, niet alleen door COVID-19, maar veel zit tegen. Onthoud dat het maar tijdelijk is. 

Liefde: voor de singles die iemand ontmoeten hebben, is alles prachtig. Natuurlijk is er altijd wel iets, maar in de grote lijn is december heel positief. Ook de mensen in een relatie kunnen genieten! 

Werk: overvloed en voorspoed in de maand december 

Gezondheid: jouw gezondheid vind je op dit moment in de mensen die je dierbaar bent. Doe even rustig aan. Wanneer je sport is er kans op een blessure. Waarschijnlijk ligt alles in januari weer gunstiger.  

Waterman 21 jan – 18 feb

Algemeen: je bent erg strijdbaar en hebt de behoefte op alles af te gaan. Bezin eer gij begint. Denk goed na of je optreden niet te fel is. Adem even een paar keer diep in en uit en bedenk dan pas hoe je alles op een vriendelijke manier kan zeggen. 

Liefde: de liefde heeft zowel voor de singles als in de relatie een veranderlijke energie. Alles kan ineens zo omslaan. Neem maar wat gas terug. 

Werk: werk lift in de decembermaand niet zo gunstig voor de waterman. Dit draait echter wel weer ten goede. Mogelijkheid tot verandering van werksfeer. 

Gezondheid: de gezondheid van de waterman is in december over het algemeen goed. 

Vissen 19 feb – 19 maart

Algemeen: de sfeer voor de vissen is over het algemeen vrij relaxt in de maand december. 

Liefde: de neiging is om knopen door te hakken en beslissingen te nemen. Een scheiding zou zelfs aan de oppervlakte liggen. Voor de singles: geen goede maand om een relatie te starten. 

Werk: doe een stapje terug. Neem meer ontspanning. Wanneer je op dit moment geen werk hebt, weet dan dat er weer iets komt en ga deze periode aan om te kijken wat je werkelijk wilt. 

Gezondheid: breng je focus weer terug op je gezondheid en ga aan de slag met voeding en sport. Ik kan me voorstellen dat de decembermaand je niet echt uitnodigt om zeer gezond te leven, maar aan de andere kant: waarom wachten! Iedere dag is er een. 

Ram 20 maart – 19 april

Algemeen: een gunstige maand voor de Ram. Er is veel liefde om je heen. Geniet er van. 

Liefde: omdat er veel liefde om je heen is, zal je merken dat ook je partner meer innerlijke rust ervaart. Ben je single, dan haal je deze maand je liefde met name uit vriendschappen. 

Werk: zoek je balans tussen werk en privé. Het werk krijgt soms teveel prioriteit in je leven. Dat is natuurlijk ook belangrijk, maar laat wat meer los. 

Gezondheid: om meer innerlijke rust en balans te krijgen is het goed om je in december te bezinnen. Wat plaagt je nog vanuit je verleden? Misschien moet je hulp zoeken, om daar wat beter mee om te kunnen gaan. 

Stier 20 april t/m 20 mei

Algemeen: je hebt behoefte aan veranderingen. Geef daar eens aan toe. Kijk eens wat je anders kunt doen en waar je je beter bij voelt. 

Liefde: een financiele meevaller kan maken dat jullie wat meer ruimte krijgen en plannen kunnen maken. Ben je singleen heb je iemand op het oog, dan is het nu de tijd om daar werk van te maken. 

Werk: het werk ziet er minder gunstig uit voor de stier. Je kunt een teleurstelling krijgen. Blijf niet bij de pakken neer zitten, maar maak gebruik van het feit dat veranderingen mogelijk zijn. 

Gezondheid: forceer je niet. Pak je rust. Dat is voor deze maand het verstandigst. 

Tweelingen 21 mei – 20 juni

Algemeen: de tweeling kan een mooi aanbod verwachten. Maak er gebruik van. 

Liefde: in de relatie is een verlangen om er op uit te gaan. Maak plannen voor het volgende jaar en geniet op voorhand. Single: een liefde met iemand uit het buitenland kan vorm krijgen. 

Werk: werk je voor jezelf, dan vertrouw op je intuitie en niet op je verstand. Je weet dat dat je al meer een teleurstelling heeft gebracht. Ook als je voor een werkgever werkt: voelt het niet goed, doe het dan niet. 

Gezondheid: investeer in je gezondheid deze maand en stel niet uit tot januari. Je lichaam voelt wat overbelast, dus kijk naar wat goed voor je is. 

Kreeft 21 juni – 21 juli

Algemeen: een goede maand om te verhuizen, of om dingen in huis te veranderen of te verbouwen. Een positieve flow! 

Liefde: als je in een relatie zit, kan je iets liefs van je partner verwachten. Ben je single: iemand nodigt je uit of doet je een aanzoek. 

Werk: het kan in het werk niet helemaal meezitten. Tijd om nu en dan wat afstand te nemen en te kijken of het nog wel is wat je wilt. 

Gezondheid: de gezondheid is wat zwak, je bent wat vatbaar. Neem wat extra vitamines, eiwit en mineralen. 

Leeuw 22 juli – 22 augustus

Algemeen: de leeuw kan zich vermoeid voelen. Van daaruit kan er een wat ontmoedigde stemming zijn. Probeer jezelf op te peppen met het maken van plannen. 

Liefde: je kan er achter komen dat je relatie niet gaat zoals je wilt. Ga niet mokken, maar praat er over. De leeuw is trots, maar laat het dit keer eens varen. Ben je single: ook daar, laat je trots wat varen. Het kan zijn dat degene die je leuk vindt, dit afschrikt. 

Werk: een overgang van het één naar het ander. Dit kan duiden op een verhuizing van het bedrijf of een andere functie, ook kan je naar een andere werkplek verhuizen. Heb je toevallig een verhuisbedrijf, dan ga je goed! 

Gezondheid: als je een klacht hebt, blijf niet rondlopen en zoek medische hulp. De leeuw is geneigd om door te lopen met klachten. 

Maagd 23 augustus – 22 september

Algemeen: maagd, je gaat knopen doorhakken. Daar waar je al een poosje niet weet hoe vorm te krijgen in bepaalde zaken, wordt het je deze maand helemaal helder. En als de maagd eenmaal weet wat hij of zij wil, dan is de maagd niet meer tegen te houden! 

Liefde: de liefde is gunstig deze maand, maagd. Heb je problemen gehad in de relatie, dan is deze maand heel goed om daar samen eens naar te kijken. Ook voor de singles is er een kans op ware liefde. 

Werk: iemand op je werk of iemand die met jouw werk te maken heeft, is je niet zo goed gezind en kan iets zeggen wat je raakt. Laat het van je afglijden, meestal ontstaan dit soort dingen uit jaloezie en dat is eigenlijk wel een rotgevoel voor de ander…. 

Gezondheid: tijd om iets nieuws aan sport op te pakken, maar laat het niet te belastend zijn. De maagd is het meest geschikt voor rustige sport als yoga, Tai Chi of iets in die richting. Dan hou je het ’t langst vol. 

Weegschaal 23 september – 22 oktober

Algemeen: oud zeer dient zich deze maand aan, bij sommige weegschalen die daar gevoelig voor zijn. Betrek niet alles op jezelf, maar zie het als iets waar je van geleerd hebt. 

Liefde: de liefde ligt rijk en mooi voor de weegschaal, ook voor de singles. Een zeer goede kans dat een prille relatie ook echt zal slagen. 

Werk: je krijgt iets aangeboden, iets positiefs. Een groei is mogelijk en ook een extra uitkering. 

Gezondheid: wandelen is goed voor je. Zowel voor je lijf als voor je geest. Je hebt zuurstof nodig om je denken wat rustiger te krijgen. 

Schorpioen 23 oktober – 21 november

Algemeen: je hebt het gevoel vast te zitten, maar dat is maar tijdelijk. Sommige zaken gaan niet zo snel als je zou willen. Er is wat vertraging, maar het is ook oké.

Liefde: zit je in een relatie, dan komen jullie deze maand meer tot elkaar. Er is meer ruimte en begrip. Ben je single, dan is een relatie niet ver weg, als je hier tenminste op zit te wachten. Er kan ook een gevoel van liefde en tevredenheid voor jezelf aanwezig zijn. 

Werk: er wordt een hoop gewikt en gewogen. Alles wijst er op dat je de juiste beslissing neemt. 

Gezondheid: sporten die je allang doet, kunnen mogelijk vervelen en maken dat je geen zin hebt. Kijk of er iets is wat je leuker vindt om te doen. 

Marion

Geef een reactie