Natural beauty

We hebben al vaker geschreven dat wij een enorme fan zijn van huidverzorging producten waarin vitamine C verwerkt zit, dus toen Vitaminstore ons vroeg of wij hun nieuwe lijn wilde testen waren wij natuurlijk enorm enthousiast!

Onlangs lanceerde Vitaminstore zijn eigen 100% natuurlijke (en vegan!) beauty lijn waarin vitamine C de hoofdrol speelt. Maar waarom is vitamine C nou zo essentieel in je huidverzorging routine? Onze huid is de grootste orgaan wie we hebben en die krijgt dagelijks (en met name je gezicht) veel te verduren. Denk aan alle vieze stoffen die in de lucht hangen, de uv straling van de zon en ga zo maar door. Daarom is het dus belangrijk dat we onze huid goed beschermen en vitamine C speelt hier een grote rol in.

L-ascorbinezuur (ofwel vitamine C) heeft een belangrijke rol bij de vorming van bindweefsel, beter bekend als collageen. Collageen helpt bij de elasticiteit van je huid en deze neemt af naar mate je ouder wordt. Geen wonder dus dat vitamine C zo prettig is voor de souplesse van je huid. Het is een ware antioxidant die daarnaast bescherming biedt tegen alle stoffen die een negatief effect hebben op je huid. Ook wanneer je huid geïrriteerd is of ontstoken, bijvoorbeeld door een puistje, helpen producten met vitamine C aan het genezingsproces. Zo ook de schade die ontstaat door de uv straling van de zon, je huid heeft hier behoorlijk wat van te verduren en vitamine C heeft een gunstige werking op de heling hiervan.

De nieuwe natural beauty lijn van Vitaminstore bestaat uit een

  • Dagcreme
  • Nachtcreme
  • Serum
  • Booster

De dag en nachtcreme zijn beide hele voedende en hydraterende cremes waarvan je de een dus overdag gebruikt en de ander ‘s nachts. Bij beide cremes is hyaluronzuur toegevoegd. Wij schreven al eerder dat de werking hiervan bedoelt is om het vocht in de huid te binden waardoor het lijkt alsof je huid als het ware “opgevuld” wordt en gehydrateerd.

De serum is ideaal als anti-age product. En nu zullen de jongeren onder ons wellicht denken dat heb ik nog lang niet nodig, toch is het niet verkeerd om een anti-aging product te gebruiken. Een product dat het natuurlijke herstelvermogen van de huid verbeterd is ontzettend goed en fijn!

Het laatste product uit de lijn is de Vitamine C booster. De naam zegt het eigenlijk al dit is bedoelt als extra boost voor je huid en geeft na aanbreng eigenlijk direct een soort glow op je huid. Vitamine C heeft het effect dat je huid er stralend uit gaat zien en wanneer je dat kunt gebruiken is zo’n booster dus top!

Lotte is momenteel druk bezig met het testen van de producten en zij zal jullie binnenkort laten weten wat haar ervaringen zijn!

Mochten jullie al nieuwsgierig zijn geworden neem dan vooral een kijkje op

https://www.vitaminstore.nl/beautylijn?utm_source=referral&utm_medium=blog&utm_campaign=dutchgigil&utm_content=beautylijn

Veel liefs,

Bibi en Lotte

Geef een reactie