Gambettes Box Panty’s

Er zijn van die items die ik altijd vergeet te kopen. Denk bijvoorbeeld aan sokken maar voor mij gaat dat ook op voor panty’s. Dan wil ik een keertje een leuke jurk aan maar heb ik er geen goed panty voor bij te dragen. Of versleten of ze zitten niet lekker.

Dus toen ik een paar weken terug de Gambettes Box op Social Media voorbij zag komen wilde ik gelijk een kijkje nemen.

Wat is de Gambettes Box?

Dit is namelijk een panty abonnement waardoor je iedere maand twee paar nieuwe panty’s in je brievenbus ontvangt. Dit kunnen verschillende patronen zijn maar ze geven aan dat er in een bepaalt tijdsbestek ook altijd effe zwarte panty’s worden bezorgd voor die perfecte basis.

Laatst ontvang ik mijn eerste pakketje via de brievenbus en ik ben ontzettend enthousiast.

Het is leuk verpakt en de panty’s zijn van goede kwaliteit! En het allerbeste? De panty’s en de verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en dus duurzaam. Een echte must voor mij!

Via de webshop kun je, je eigen abonnement aanvragen en je maat doorgeven. Ook kun je op ieder moment opzeggen.

En wat ontvang je dan eigenlijk in de zomer? Dan ontvang je beachwear zoals wikkelrokjes maar je kunt er ook voor kiezen om de box de drie zomermaanden te pauzeren (juni – augustus).

https://gambettesbox.com/nl/nl/?gclid=EAIaIQobChMI-qTRq7eq7QIVRQGLCh0wbw0cEAAYASAAEgKmXvD_BwE

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie