The big 3.0

Vandaag is het dan zover, ik ben dertig geworden! Persoonlijk vind ik dat toch best wel een gek besef.

Als je terugdenkt aan hoe je als tiener over deze leeftijd dacht kan ik alleen maar heel hard lachen. “Tegen die tijd heb ik echt alles voor elkaar”. Maar wat is alles voor elkaar hebben?

In de ogen van sommige zou ik dat wel hebben en in de ogen van andere niet. Maar dat geeft niet! Het gaat om mijn eigen gevoel en hoe gelukkig ik ben met mijn leven.

Nog voor Corona leek mij deze verjaardag het perfecte moment voor een groot feest maar dat kan natuurlijk niet. Zo zie je maar dat je, je leven niet kan plannen! Als het volgend jaar wel kan is een 30+1 feestje ook leuk.

Hoe gek ik de 30 ook vind kan ik er alleen maar blij mee zijn dat ik ouder word. De beginjaren van 20 zijn zou ik bijvoorbeeld echt niet over willen doen. Zo zoekende en jezelf nog niet zo goed kennen als dat ik nu doe en die steeds meer wordende grijze haren neem ik maar voor lief.

Een kroonjaar is ook altijd een leuk moment om terug te kijken, bijvoorbeeld naar de laatste 10 jaar van mijn leven. Het verhuizen naar Amsterdam, alleen wonen, beginnen met serieus werken, de mooie reizen, samenwonen, katjes en ga zo maar door.

Er gebeurt zoveel in 10 jaar tijd! Ik ben daarom ook heel benieuwd wat de komende 10 jaar voor mij in petto heeft.

Vandaag ga ik in ieder geval genieten in een kleine en ontspannen setting en dat vind ik ook heerlijk!

Fijne zondag!

Liefs,

Lotte

Geef een reactie