In gesprek met Erica van Abysk

Laatst spraken wij met Erica van het natuurlijke skincare merk Abysk. Een prachtig merk dat dit jaar gelanceerd is en wij volop aan het testen zijn.

Genoeg reden om met Erica in gesprek te gaan en te ontdekken waarom zij het merk is gestart.

Hoe het allemaal begon?

Het begon allemaal 4 jaar geleden in haar eigen keuken. De producten die al verkrijgbaar waren op de markt bevatten vaak ook veel chemische ingrediënten en daarom ging Erica haar favorieten ingrediënten in de keuken mengen om zo haar eigen gezichtsverzorging te maken.

Met deze recepten ging ze uiteindelijk naar een cosmetisch lab en daar werd alles gefinetuned en aangepast om het op de markt te kunnen gebruiken.

Waar staat Abysk voor?

De naam Abysk verwijst naar het mooie wonder ingrediënt dat in alle producten van het merk terug komt, de Abessijnse olie.

En wat maakt die olie dan zo bijzonder zul je, je wellicht afvragen?

Erica kwam deze olie voor het eerst tegen in Spanje en wilde het uit nieuwsgierigheid uitproberen omdat ze het nog niet kende en haar ervaring was enorm positief.

Deze olie verstopt je poriën niet (waar toch veel mensen aan denken als ze het woord olie horen) en helpt om de natuurlijke productie van olie in balans te brengen. Maar het zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat de huid er niet vettig uit ziet. Daarnaast is deze olie ook voor ieder huidtype geschikt, hoe bijzonder?!

Voor Abysk draait het om de ultieme combinatie van sterke ingrediënten. Zo worden er niet veel ingrediënten toegevoegd maar wat wordt toegevoegd is sterk en versterkt elkaar ook. Zo voegen ze bijvoorbeeld geen onnodige geurstoffen toe aangezien die helemaal niet goed zijn voor je huid.

Erica is altijd geïnteresseerd geweest in voeding en ingrediënten en hoe die effect hebben op je huid. Niet zo gek wanneer je, je bedenkt dat deze inspirerende vrouw een schoonheidsspecialiste is en ook nog eens orthomoleculair voedingsadviseur.

Tijdens haar werk als schoonheidsspecialiste ging het haar ook tegenstaan dat het wat betreft de producten steeds ging om meer omzetten en voor alles een ander middel nodig was. Terwijl dat in basis helemaal niet nodig is.

De producten van Abysk

Daarom heeft Abysk een klein assortiment die heel effectief is en geen onnodige producten bevat.

Daarnaast zijn de Abysk producten Allergy Certified. Dit betekent dat er geen allergenen te vinden zijn in alle producten. En daarom is het merk geschikt voor iedereen.

In de toekomst wil Erica nog een aantal producten toevoegen die de lijn compleet maken en wil ze verkocht worden in een aantal geselecteerde salons en winkels die dezelfde visie wat betreft huidverzorging hebben.

Door haar kinderen heeft ze uiteindelijk de stap gezet om het merk te beginnen. Zij moedigde haar enorm aan en daar is Erica achteraf gezien super blij mee.

Liever iets geprobeerd hebben dan later spijt te hebben van de dingen die je niet gedaan hebt en daar kunnen wij ons volledig in vinden.

We zijn de producten volop aan het testen en delen daar snel een review over!

Wil je meer weten over Abysk bezoek dan vooral even de website:

https://abysk.nl/

Veel liefs,

Lotte

Een gedachte over “In gesprek met Erica van Abysk

Geef een reactie