Madara time miracle

Dat ik graag een olie op mijn gezicht gebruik is geen geheim volgens mij, ik vertel jullie immers graag hierover omdat ik dit zo enorm fijn vind! Maar toen ik van Vitaminstore de kans kreeg om de Madara “time miracle hydra firm” te testen was ik toch wel enorm nieuwsgierig! Eerder schreef ik al over de lidbalsem van dit merk en hoe enorm enthousiast ik was! Ik gebruik die inmiddels dagelijks en hij gaat overal mee naar toe! Dus naar deze gezichtsgel was ik ook wel benieuwd.

De gel is geformuleerd met geconcentreerd, multimoleculair hyaluronzuur. Say what? Hyaluronzuur is een soort natuurlijke opvullen voor je huid. Het is niet agressief en geeft je huid de opkikker die het soms even nodig heeft. Het is zeer vocht absorberend en revitaliseert het de huid. Hierdoor zie je er dus stralender uit, voelt je huid zachter en oogt je huid fris en gevoed. Ik heb al vaker over hyaluronzuur gehoord en er werd mij al eerder verteld dat dit een wondertje is voor je huid. Nou geloof ik niet heel snel dat soort dingen en denk ik al snel “dit is een marketing truc”.

Maar enfin doordat ik zoveel hierover gehoord had en ik benieuwd was naar een gel voor mijn gezicht ipv een olie ben ik de Madara time miracle hydra firm gaan uitproberen!

Het voelt in eerste instantie wat gek, omdat de gel wat langer nodig heeft om in te trekken en ik gewend ben een olie in te masseren. Wat mij opvalt is dat de gel best heel verkoelend werkt na een warme douche en dat is eigenlijk best wel prettig! Nadat ik de gel opgesmeerd heb merk ik al gauw dat mijn huid er fris uit ziet en een soort van “glans” gekregen heeft. Dit vind ik zelf erg mooi!

Wanneer je normaal gesproken een olie of een creme gebruikt kan het best even gek zijn om nu een gel op je huid te smeren, maar het is echt aan te raden! Wat ik ook gemerkt heb is dat de Time Miracle hydra firm erg fijn werkt gedurende de dag, als extra opfrisser! Evenals de lip balsem neem ik deze gel ook geregeld mee in mijn handtas!

Hier draag ik de gel en zoals je kunt zien oogt mijn huid erg fris!

Ben je nou nieuwsgierig geworden neem dan eens een kijkje op:

https://www.vitaminstore.nl/product/madara-time-miracle-hydra-firm-hyaluron-concentrate-jelly-gel-1306054?utm_source=referral&utm_medium=blog&utm_campaign=dutch_gigil&utm_content=hydrajelly

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie