J-Lab3l

De afgelopen maanden hebben we al heel wat mooie & duurzame beauty merken met jullie gedeeld maar dit keer staat er een heel tof Nederlands duurzaam modemerk in de spotlights. Namelijk J-Lab3l, opgericht door Judith & Janneke.

Wat is het voor een modemerk?

Judith & Janneke houden van mode maar nog meer van de wereld. Daarom gaan deze twee dingen hand in hand bij J-Lab3l en zo zien wij dat ook graag!

Mode is een geweldige manier om jezelf uit te drukken en wanneer je, je goed voelt in wat je draagt straal je dat ook uit.

J-Lab3l wil met haar passie en de prachtige kleding een steentje bijdragen aan het verbeteren van de wereld.

Hoe is J-Lab3l ontstaan?

Dit prachtige merk is in 2018 opgericht, 10 jaar na hun ontmoeting in Jakarta tijdens vakantie. Een ontmoeting die is ontwikkelt in een hele dierbare vriendschap.

Omdat deze inspirerende dames beide moeders zijn, willen ze een positief verschil maken in de wereld onder het mom van “practice what you preach”.

Waar staat J-Lab3l voor?

De ontwerpen zijn heel uniek, vrouwelijk en erg draagbaar! Zo kun je de mooie jurken overdag aan maar tover je ze met een hakje om tot een fantastische date night outfit en dat trekt ons heel erg aan.

Judith & Janneke geloven heel erg in duurzaamheid en transparantie. En zo is J-Lab3l volledig transparant over het productie proces en de materialen. Iets wat je niet vaak terug ziet bij andere modemerken.

De productie vindt plaats in India en in een gecertificeerde fabriek waar men zorgt voor een veilige werkomgeving en waar men zich ook inzet voor opleidingen en trainingen.

Het materiaal voor de kleding is duurzaam, zoals organic katoen, FCS viscose en ze hergebruiken oude stoffen.

Wat ons betreft een merk met een hele mooie & duidelijke visie en daarnaast ook nog een TE gekke ontwerpen.

http://www.j-lab3l.com/

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie