Agent Nateur

Enige tijd geleden kwamen wij in aanraking met het prachtige merk Agent Nateur dat opgericht is door Jena Covello. De holistische aanpak en kijk op het creëren van deze producten heeft gezorgd voor een hele mooie en natuurlijke lijn. Lotte en ik mochten beide de Holi Trinity set en de Holi(stick) deodorant testen en daar vertellen wij jullie graag meer over!

Wanneer de producten bij ons aankomen valt mij direct op hoe ontzettend mooi deze verpakt zijn en het chique gevoel dat zij proberen neer te zetten komt zeker naar voren! De Holi Trinity set flesjes zijn gemaakt van glas en ik moet eerlijk bekennen dat mijn hartje daar sneller van gaat kloppen! Veel beter als als die plastic verpakkingen.

De Holi Trinity set bestaat uit

  • Holi (water)
  • Holi (C)
  • Holi (Oil)

De eerste stap van dit proces is de toner ofwel de Holi (water). Ik begin met wat Holi (water) in mijn handpalm, dit smeer ik direct op mijn gezicht. Wat mij vrijwel meteen opvalt is de fijne geur en hoe zacht dit water is! Deze toner is niet zoals anderen die ik geprobeerd heb, het valt me namelijk op dat mijn gezicht heel zacht wordt in plaats van droog. Ik heb vaak gehad dat wanneer ik een toner gebruik dat mijn huid erg droog aanvoelt en dat is nu absoluut niet het geval. De ingrediëntenlijst van deze toner is dan ook opvallend naar mijn idee! Wanneer je op de verpakking kijkt of op de website zul je zien dan de ingrediënten heel natuurlijk zijn!

De Holi(C) gebruik ik in de tweede stap in combinatie met de Holi (water), maar dit kan eventueel ook met “gewoon” water. Deze stap zorgt ervoor dat je je huid een opkikker geeft! De holi (C) is, zoals de naam al aangeeft, een vitamine C poeder. Vitamine C is essentieel voor de huid en helpt de huid. Ik mix deze met de toner en masseer deze dan in op mijn gezicht. Vitamine C moet opgelost worden om opgenomen te kunnen worden door je huid. Na deze stap voelt mijn huid enorm zacht aan! Nu is het tijd voor de laatste stap, namelijk de gezicht olie.

De gezicht olie voelt duidelijk erg “rijk” aan en is relatief dik/vol van structuur. Hij smeert goed uit over je gezicht en trekt makkelijk in. Wat ik zelf fijn vind is om de olie met mijn qua sha steen in te masseren! Op deze manier krijgt mijn gezicht gelijk een lekkere massage en oppepper!

Ik gebruik de producten van Agent Nateur nu al een tijdje en ik ben er erg tevreden over! Dat mag natuurlijk ook wel, want er hangt een aardig prijskaartje aan! Maar ik doe lang met de producten want je hebt er weinig van nodig. Zeker wanneer mijn huid een oppepper kan gebruiken dan grijp ik naar deze producten! Op www.agentnateur.com

Voor mij is deze lijn erg prettig en ondanks het prijskaartje dat eraan hangt zou ik de producten zo aanschaffen!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie