Hoe maak je zelf leuke vakantie foto’s?

Ondanks dat we nu even niet reizen komt er natuurlijk wel weer een dag dat we weer op pad kunnen. En ik denk dat heel veel mensen niet kunnen wachten op die dag.

Ondertussen kunnen we al fijn bedenken waar we nog graag naartoe willen of hoe we voortaan willen gaan reizen.

Persoonlijk vind ik het altijd heel leuk om mooie foto’s te maken op vakantie. Van prachtige omgevingen, zonsondergangen maar natuurlijk ook van mezelf en met de mensen met wie ik op vakantie ben.

Maar van jezelf of van jezelf met anderen foto’s maken kan nog erg lastig zijn want alleen maar selfies is natuurlijk ook niet echt leuk. Daarom deel ik in deze blog een tip hoe je toch leuke foto’s kunt maken zonder dat er iemand in de buurt is.

Bluetooth afstandbediening

Wat een heerlijke uitvinding is dit! Je hebt tegenwoordig namelijk hele kleine bluetooth afstandsbedieningen die je aan je mobiel kunt koppelen en daardoor kun je op afstand foto’s maken.

Er zijn trouwens ook afstandsbedieningen die je kunt koppelen aan je camera wanneer je daar liever je foto’s mee maakt.

Zet je mobiel ergens neer of bevestig hem op een kleine uitklapbare statief en je kunt een heleboel leuke foto’s maken zonder al te veel moeite. Doordat je zelf de afstandbediening in handen hebt kun je verschillende hoeken en poses uitproberen zodat je aan het einde van de rit zeker een aantal hele leuke foto’s hebt.

https://www.bol.com/nl/p/shop-go-3-in-1-selfie-stick-tripod-zwart-bluetooth-afstandsbediening-selfie-stick-universeel-apple-iphone-android-360-draaibaar/9300000007642366/?bltgh=l3-i9eavOyS-cEbBrZtDzQ.1_4.8.ProductTitle

Hoe maken jullie foto’s op vakantie?

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie