Opjewallie

Toen we gevraagd werden of we een muurcirkel wilde uitproberen waren we direct enthousiast! Beiden houden wij ervan om ons huis gezellig aan te kleden en een muurcirkel is hier perfect voor!

Opjewallie, wat al een hele gezellige naam is biedt hele mooie muur decoratie aan. Er is werkelijk een heel scala aan ontwerpen verkrijgbaar, van klassiek tot modern!

Afbeelding afkomstig van opjewallie.nl

Zelf heb ik gekozen voor een moderne muurcirkel! Ons huis hangt al best vol, maar onze ingang is nog erg saai en dat terwijl het in open verbinding is met onze woonkamer! We wisten niet wat we ermee moesten tot we de muurcirkel kregen!

Wat ik zo leuk vind is dat het een cirkel is en de vorm totaal anders dan wat we al hebben. Overal hangen vierkante lijsten dus dit mixt de boel en dat staat erg leuk! We hebben inmiddels al heel wat mensen over de vloer gehad die de muurcirkel erg mooi vonden!

Lotte koos voor een mistig landschap dat mooi op haar groene muur past! De afwisseling bij Lotte tussen rond, vierkant en rechthoekig is ook erg mooi! En de kleuren komen zo tot hun recht!

Zoals je ziet biedt opjewallie dus een hele hoop ontwerpen aan en is er eigenlijk voor ieder wel iets! Wat ook leuk is om te doen is om iemand te verassen met een muurcirkel! Ik denk namelijk dat het een heel tof cadeau is!

Wat goed is om te weten is dat er vele soorten materialen beschikbaar zijn! Zo kun je kiezen voor een behang cirkel, deze plak je dus op de muur maar ook bijvoorbeeld voor canvas of dibond platen. Een hele ruime keuze dus aan ontwerp en materiaal!

Ben je nou nieuwsgierig geworden neem dan vooral eens een kijkje op www.opjewallie.nl

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie