De fantastische podcast De Volksjury

Vandaag staat er even geen merk of winkel in de spotlights maar een fantastische podcast die ik graag met jullie wil delen. Namelijk de podcast De Volksjury.

Zoals jullie wellicht nu wel weten ben ik gek op podcasts. Ik luister ze om te ontspannen of tijdens het werk als afwisseling voor een afspeellijst.

Wat voor een podcast is De Volksjury?

De Volksjury is de perfecte podcast voor mensen die gek zijn op true crime zoals ik! Silke en Laura zijn de oprichtsters en delen iedere aflevering een ander true crime verhaal met ons.

Deze leuke Vlaamse dames analyseren de zaak, leggen het uit en geven hun visie op de gebeurtenissen. Want van een aantal zaken is de moordenaar nooit berecht of nooit gevonden. Het is heel leuk om hun hersenspinsels te horen en de humor die zij in de podcast verwerken. Ik zit regelmatig hard op te lachen. Heerlijk!

Daarnaast vind ik het Vlaamse accent heerlijk om naar te luisteren en brengt het ontspanning met zich mee als je het vergelijkt met Nederlandse podcasts.

Wanneer je nog gaan beginnen met deze podcast ben ik zelf een beetje jaloers omdat er al 61 fantastische afleveringen op je zitten te wachten. Genoeg luister plezier!

Over het algemeen komt er één keer in de twee weken een nieuwe aflevering online en hier kijk ik iedere keer weer naar uit.

Je luistert deze toffe podcast via onderstaande link:
https://open.spotify.com/show/3L3UY0Ub5Gr10hHfE3HOao

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie