Overnight facial mask

Een van de dingen die ik eigenlijk nooit doe is voor het slapen gaan een maskertje nemen. Ik ben vaak te moe of heb geen puf om nog te moeten wachten tot ik het eraf kan halen. Daarom is de overnight facial mask van John Masters Organics zo enorm fijn! Deze kun je namelijk de hele nacht laten intrekken en inwerken!

Als je op de website kijkt zul je zien dat het masker door zijn speciale ingrediënten een hele fijne werking op je huid heeft. Het zorgt ervoor dat je huid zeer goed verzorgd en gehydrateerd wordt. En de fijne geur van Marrokkaanse rozenolie is echt zo fijn!

Wanneer ik voor het slapen gaan het masker opbreng vind ik het erg fijn dat dit vrijwel direct intrekt. Niks is zo vervelend als een product op je huid smeren dat vervolgens aan je kussensloop zit! Maar dat is hier niet het geval, het masker trekt goed in en is erg zacht op mijn huid.

Wanneer ik de volgende ochtend wakker wordt lijkt het alsof ik een fluweel zacht laagje op mijn huid heb. Het is de bedoeling dat je, je gezicht met wat lauw warm water afspoelt en je bent ready to go! Hoe fijn is dat!

Mijn gezicht voelt de rest van de dag echt heel zacht aan en wat fijn is, is dat ik mijn huid goed verzorg zonder er al te veel moeite voor te hoeven doen!

Ik gebruik het masker een keer per week, dat is voor mij genoeg. Op momenten dat mijn huid extra verzorging nodig heeft gebruik ik hem wat vaker.

Neem vooral een kijkje op:

https://www.johnmastersorganics.nl/overnight-facial-mask-pomegranate-moroccan-rose.html

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie