Spray wax Roze Avenue

Al eerder vertelde Lotte jullie over het 100% cruelty free en vegan merk Roze Avenue. Vandaag wil ik jullie meer vertellen over de spray wax die zij op de markt gebracht hebben.

Van nature heb ik hele mooie krullen, maar door al die jaren dat ik per se stijl haar wilde is de structuur van mijn haar nogal veranderd. Over het algemeen föhn ik tegenwoordig alleen mijn haar en laat ik het verder met rust in de hoop dat de krullen weer herstellen, maar soms wil ik gewoon graag mooi gestyled haar en dan helpt een wax spray erg goed. Wellicht zullen sommigen bij wax denken “dit is toch voor mannen”, dat snap ik heel goed mijn man heeft ook tig potjes wax staan! Toch ben ik erachter gekomen dat deze wax eigenlijk wel onmisbaar is wanneer ik mijn haren mooi wil stylen!

Ik weet nog goed dat ik wel eens eerder een wax spray had gekocht en die plakte zo vreselijk dat ik niet eens meer met mijn vingers door mijn haren kon! Dat vindt ik zo een vreselijk gevoel en daar was ik dus ook een beetje bang voor deze keer. Of dat je haren helemaal hard worden, dat je echt moet douchen anders krijg je, je kapsel niet meer los!

De spray wax van Roze Avenue is bedoelt als echte finishing touch! De wax zorgt ervoor dat je haar beschermt wordt en dat het niet uitdroogt! Erg fijn! Zoals op de website aangegeven is ook dit product 100% vegan.

Wanneer ik nu keer de wax spray van Roze Avenue gebruik ben ik enorm blij te merken dat mijn haren niet plakkerig worden! De spray stuift mooi je haren in en je kunt je haren goed in model “kneden”. Ik wil graag volume creëren met de wax spray en ik moet zeggen dat lukt aardig goed!

Ik heb de wax spray inmiddels al behoorlijk vaak gebruikt en zowel als finishing touch voor een kapsel als om volume te creëren! Ik ben er dus erg tevreden over! En ik denk dat ik de wax spray zelfs eerder pak als de dry shampoo, maar dat is natuurlijk persoonlijk.

Waar je wel goed op moet letten is dat je niet te veel wax spray gebruikt omdat anders je haren erg zwaar worden en dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Op de bovenstaande foto heb ik de spray wax echt als finishing touch gebruikt om mijn haar mooi glad te krijgen in een staart!

Ben je benieuwd geworden naar deze wax neem dan vooral eens een kijkje op

www.rozeavenue.com

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie