Collageen poeder van de Vitaminstore

Vanwege mijn naderende verjaardag kan ik niet meer ontkennen dat ik wat ouder word en dat daardoor mijn lijf en huid ook wat extra aandacht en ondersteuning nodig heeft.

Geen paniek, ik word 30 maar toch een leeftijd waarop je dingen gaat merken. Zo heb ik er grijze haren bijgekregen en lijkt het soms of ik wat lijntjes in mijn gezicht zie. Het hoort er allemaal bij maar als ik het nog even kan uitstellen zeg ik daar ook geen nee tegen.

Daarom ben ik het Collageen poeder van de Vitaminstore gaan uitproberen. Waarvoor is Collageen dan zo goed zul je, je wellicht afvragen?

Wat is Collageen?

Collageen is het meestvoorkomende eiwit in ons lichaam en is een belangrijk onderdeel van het bindweefsel. Het houdt onder andere je huid elastisch en gaat daardoor dus huidveroudering tegen.

Helaas voor ons verlies je ook collageen vanaf eind 20 ongeveer. En laat ik dat nou precies zijn! Dus reden genoeg om dit als ondersteuning dagelijks te nemen.

Collageen poeder van de Vitaminstore

Het Collageen van de Vitaminstore komt dus in een poedervorm. Hierdoor kun je het super makkelijk en snel door bijvoorbeeld je yoghurt of smoothie doen. Natuurlijk kun je het ook gewoon aan een glas water toevoegen maar persoonlijk vind ik poeder niet lekker drinken gecombineerd met water.

Ik voeg de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid Collageen poeder daarom aan mijn smoothie toe. Het geeft op deze manier totaal geen smaakje af, de textuur merk je zo niet en je krijgt het toch binnen. Makkelijk & snel!

Natuurlijk is het effect van het nemen van Collageen niet binnen een paar dagen of weken te merken maar er zijn genoeg onderzoeken die aantonen dat het helpt.

Voor mij is het daarom belangrijk dat het makkelijk is en daarom kan ik het Collageen poeder van de Vitaminstore zeker aanraden.

https://www.vitaminstore.nl/product/vitaminstore-collageen-poeder-poeder-282998

Liefs,

Lotte

Geef een reactie