Wellness hotelkamers in Nederland

De komende weken zullen we waarschijnlijk nog niet zo makkelijk op vakantie of een city trip naar het buitenland kunnen. Maar als ik naar mezelf kijk moet ik er soms echt even ”uit”. Wellicht is dat herkenbaar voor de mensen die ook in een wat kleiner appartement wonen en door de C situatie natuurlijk heel veel thuis zitten. Dan is een verandering van omgeving (soms al voor één nachtje) een heel goed idee.

Nu hebben we heel veel geluk dat er ook in Nederland super veel leuke huisjes en mooie hotelkamers te boeken zijn. Deze Travel Thursday wil ik daarom een aantal hele mooie wellness hotelkamers met jullie delen. Hotelkamers waar je, je dus volledig kan opladen en in principe de kamer niet uit hoeft voor die ultieme ontspanning.

Van der Valk – Haarlem – Wellness Suite

https://www.hotelhaarlem.nl/kamers/wellness-suite/

Bij deze hotelkamer ga je toch watertanden?! Naast de geweldige inrichting van deze kamer is er een sauna en jacuzzi voor twee personen aanwezig maar kun je ook heerlijk samen douchen onder de regendouche.

Mainport hotel – Rotterdam – Waterfront Spa

https://www.hotels.nl/nl/rotterdam/mainport/#roomratetypeid-1547683772

Het uitzicht van deze kamer gecombineerd met een heerlijk grote jacuzzi. Hoe luxe is dat?! Daarnaast heeft deze kamer ook nog een privé sauna en is er in het hotel ook een wellness aanwezig. Een plek om lekker tot rust te komen!

Boutique hotel Staats – Haarlem – Royal Suite

https://www.hotels.nl/nl/haarlem/Boutiquehotel_STAATS

Deze kamer doet haar naam wel eer aan. Een hele mooi ingerichte kamer met een luxe bad in het midden. Deze kamer is maar liefst 50m2 groot en heeft ook nog eens een zitkamer.

Palace Hotel – Zandvoort

http://palace-hotel.nl/kamers/

Wat een mooie kamers heeft dit hotel zeg! Heerlijk in bad met een uitzicht op zee, heel veel beter wordt het niet toch? Daarnaast heeft dit hotel verschillende leuke aanbiedingen van een hotelkamer gecombineerd met eten.

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie