John Masters Body Milk review

De koudere maanden in het jaar staan voor mij altijd in het teken van een huid die extra aandacht nodig heeft. Zo moet ik er goed op letten dat ik genoeg drink en geen uitdrogende producten gebruik want dan heb ik daar gelijk last van. Zeker mijn benen hebben extra verzorging nodig, voeg daar scheren bij en dan moet je echt op de hydratatie gaan letten.

Voor mij is het daarom een ontspannen avond ritueel geworden om in bed mijn benen lekker in te smeren zodat het goed kan intrekken en ik wakker word met heerlijke zachte benen.

Maar de keuze voor een goede bodylotion is ook erg belangrijk want je wilt dan juist geen chemische rotzooi gaan gebruiken! Daarom wil ik graag mijn ervaringen met de John Masters Body Milk met jullie delen

John Master Body Milk with Blood Orange & Vanilla

John Masters is een merk dat zich volledig richt op duurzame en natuurlijke producten. Producten die goed zijn voor ons maar ook voor de aarde.

John Masters is een toonaangevende haarstylist uit New York die altijd heeft gelooft dat de natuur de beste bron is voor schone schoonheid. Hij verruilde de chique salons voor een schone lucht salon in Soho waar er geen schadelijke kleurstoffen en behandelingen aan te pas kwamen. Een unicum in die tijd!

Deze visie is ondertussen uitgegroeid tot een groot en mooi merk met dezelfde waardes als die van in het begin. Inmiddels bestaat de producten range ook uit lichaamsverzorging waar deze Body Milk bij hoort.

In deze Body Milk is kalmerende mariadistel verwerkt en Aloë Vera met daarnaast bloedsinaasappel en vanille. Door deze mooie mix is het een lichte formule geworden en trekt het mega snel in. En dat is wel zo prettig net voor het slapen gaan.

Deze Body Milk zorgt voor een zachte huid, de herstelling ervan maar ook voor hydratie.

Mijn ervaring met de John Masters Body Milk

Ik gebruik de Body Milk nu al een flink aantal weken en ik ben mega enthousiast.  Ten eerste is de geur heerlijk en natuurlijk en het resultaat is zoals je die wilt. Een mega zachte huid die absoluut niet droog is.

Het product smeert ontzettend makkelijk uit en ik vind persoonlijk een pompje ook fijner en schoner werken in vergelijking met een flacon of fles. Wederom een pluspunt.

Wil je meer over deze Body Milk weten of wil je dit product ook bestellen? Neem dan een kijkje op de website van John Masters:
www.johnmastersorganics.nl/body-milk-blood-orange-vanilla.html

Veel liefs,

Lotte 

Geef een reactie