Horoscoop november

Lieve allemaal,

Medium Marion Berndsen heeft weer een horoscoop voor jullie klaar staan, dus veel plezier!

Liefs van ons!

Schorpioen 23 oktober – 21 november

Algemeen: je krijgt een positief, praktisch bericht. Je bent misschien wat té bang om verkeerde beslissingen te nemen. Neem geen beslissing vanuit je hoofd, maar vanuit je hart.

Liefde: schorpioenen die in de relatie zitten, kunnen te maken krijgen met een meningswisseling, waar maar moeilijk uit te komen is. Pas op dat je niet in ontkenning beland, maar probeer je eigen inbreng in het probleem op een positieve manier uit te werken. Voor de singles: geen goede maand voor nieuwe relaties, uitzonderingen daar gelaten, maar dat zijn dan waarschijnlijk de mensen die deze persoon al eerder dan november ontmoet hebben.

Financien: kijk niet naar wat je niet meer hebt, maar kijk naar wat je nog wel hebt. Het heeft geen zin om oude uitgaven te betreuren. Zet je schouders er onder en begin positief opnieuw!

Gezondheid: heb je wat last van spierpijnen of last van je rug? Zorg ervoor dat je soepel blijft! Doe smorgens wat rek en strek oefeningen en misschien wat yoga.

Boogschutter 22 november – 21 december

Algemeen: voor de boogschutter is het wat chaotisch. Als je iets bij een instantie voor elkaar probeert te krijgen, heb je de wind niet mee. Probeer geduldig te blijven, want uiteindelijk komt het goed.

Liefde: voor de liefde ligt november heel gunstig voor de boogschutter. Zowel als je in een relatie zit, als dat je vrijgezel bent. Veel kansen, nieuwe vrienden. Maak gebruik van de positieve vibes.

Financien: pas op dat je niet teveel geld uitgeeft, die neiging heb je deze maand namelijk wel. Hou je zoveel mogelijk bij wat je echt nodig hebt.

Gezondheid: je gezondheid is heel erg beinvloedbaar door je geest. Hou je bij positieve gedachten, dan zal je lijf er ook in mee gaan.

Steenbok 22 december – 20 januari

Algemeen: wees niet te afwachtend en laat ook je hoofd niet hangen. Er is hulp voor je, maar je bent geneigd het af te wijzen of het niet te zien. Ook al moet je beslissing of iets anders afwachten, kijk daar niet te somber tegenaan.

Liefde: als je in de relatie zit, dan een wijze raad: accepteer je partner hoe hij of zij is. Probeer de ander niet te veranderen naar jouw denkbeelden, het zal je niet lukken. Als je single bent: als je iemand ontmoet, vertel dan niet op voorhand wat je wel en niet leuk vindt aan een ander. Het kan afschrikken. Doe gezellig en ga met de stroom mee, dat is het beste.

Financien: voor sommige steenbokken ligt er iets met bedrog of een verkeerde investering. Ook zijn er flinke discussies over geld. Denk goed na waar en met wie je in zee gaat. Je kan bedrogen uit komen.

Gezondheid: je gezondheid is over het algemeen goed. Bewegen is goed voor je, maar overdrijven is niet nodig. Zorg gewoon dat je voldoende beweging krijgt en pak op tijd je rust.

Waterman 21 januari – 19 februari

Algemeen: financien zijn een onderwerp van discussie en nemen veel van je tijd in beslag, waterman. Blijf geloven in betere tijden, er komt echt weer rust en stabiliteit in de tent.

Liefde: als je in de relatie zit, zijn er wat tegenstrijdigheden. Het kan heel erg knallen en jullie kunnen vervolgens is het weer de hemel op aarde. Zoek wat meer balans door niet zoveel op je strepen te staan. Voor de singles lijkt het moeilijk een relatie te vinden, maar deze is dichterbij dan je denkt.

Financien: heb niet al te hoge verwachtingen, alles is meegenomen. Reken niet teveel op andere mensen daar waar het de financien betreft.

Gezondheid: zorgen nemen teveel beslag van je leven en daardoor je gezondheid. Ga naar buiten, of ga meer sporten. Dat geeft je meer inzichten en rust.

Vissen 20 februari – 20 maart

Algemeen: ondanks de moeilijk tijd waarin we nu leven, is het nogal rooskleurig voor de vissen in die zin, dat er prachtige kansen liggen. Kijk niet achterom, maar ga vooruit!

Liefde: probeer binnen de relatie wat meer je innerlijke kracht te vinden. Het lijkt erop alsof je soms opgeeft. De liefde is wat strijdbaar deze maand. Voor de singles is het goed om een nieuwe relatie aan te gaan. Stort je er niet op, maar laat het een beetje bij de ander.

Financien: als je gaat verhuizen, krijg je een meevaller. Verder liggen de financien goed. Mocht je dat op dit moment niet zo ervaren, dan zal er spoedig verandering in komen.

Gezondheid: ga je niet teveel te buiten aan lekkernijen. Stel jezelf een doel en hou je daar aan vast. Natuurlijk, een beetje smokkelen af en toe mag best, maar probeer toch je levensstijl nu te veranderen en niet te wachten tot januari.

Ram 21 maart – 20 april

Algemeen: het ligt niet heel gunstig voor de ram in november. Je kan vermoeid zijn, je terneergeslagen voelen doordat je teveel de strijd aan hebt moeten gaan. Neem rust. Neem geen beslissingen, maar neem wat afstand. Na een korte rustperiode gaan de ideeen vanzelf weer stromen. Kortom: neem even een time-out om weer op te laden.

Liefde: hou wat leven in je relatie en maak het in huis gezellig. Laat netflix eens uit, maar zet muziek op en geniet van het samen zijn. Voor de singles: kans op een nieuwe liefde is klein, deze maand. Maak gebruik van de tijd om wat dingen te doen die je leuk vindt.

Financien: als je iets probeert op te zetten, dan zal het wat langer duren dan je denkt. Trek je eigen plan, want dat is vruchtbaar. Als er anderen bij betrokken zijn, hou je dan toch vast aan je eigen ideen.

Gezondheid: zoals boven bij algemeen al vermeld, vermoeidheid speelt mee. Start weer met gezonde voeding, wandel in de natuur en hou het rustig.

Stier 21 april – 21 mei

Algemeen: een beetje dubbel. Aan de ene kant het gevoel alles alleen te moeten doen en aan de andere kant een zeer vruchtbare energie, waar je op veel gebieden gebruik van kunt maken.

Liefde: in de relatie ligt het voorspoedig. Zoek wat meer de balans bij je zelf. Er is reden om feest te vieren! Voor de singles ligt deze maand ook goed. Losse contacten kunnen wat sterker worden.

Financien: probeer goed het overzicht te houden. De uitgaves kunnen sneller gaan dan dat je denkt, dus bekijk eerst of het ook werkelijk kan.

Gezondheid: drink veel water, deze maand en let op je voeding. Daarna zal je daar de vruchten van plukken en zal je je beter voelen. Voel je je wat “dof” in je hoofd? Laat de tarwe achterwege.

Tweelingen 22 mei – 21 juni

Algemeen: over het algemeen een gunstige maand. Je hebt wat meer behoefte aan verdieping in jezelf. Kijk eens rond wat er allemaal voor je is.

Liefde: een relatie kan wat onvrede veroorzaken. Probeer de ander wat meer tegemoet te komen. Voor de singles liggen er nieuwe kansen, die wel eens heel hecht zouden kunnen worden. Zowel op liefdesgebied als op het gebied van de vriendschap.

Financien: een gunstige maand. Kijk waar je in kunt investeren, met als hoofddoel je eigen ontwikkeling.

Gezondheid: je lichaam is wat overbelast. Een reinigingskuur zou zeker niet slecht zijn. Dat hoeft niet lang. Een dag of 5 is voldoende. Verdiep je wat meer in de ademhaling.

Kreeft 22 juni – 22 juli

Algemeen: bijt jezelf niet teveel vast in wat geweest is. Zie het leven als een leerschool.

Liefde: in de relatie kan het zijn dat het je wat teveel is. Zoek even wat meer ruimte voor jezelf. Praat er over met je partner dat je behoefte hebt aan rust. Voor de singles: november ligt niet helemaal gunstig voor nieuwe liefde, voor vriendschappen echter weer wel.

Financien: uitgaves gaan gepaard met hoe je je voelt. Geef niet teveel uit, omdat je niet helemaal lekker in je vel zit. Zoek op een andere manier je innerlijke vrede.

Gezondheid: vermoeidheid speelt je parten, naast een gevoel van niet lekker in je vel zitten. Neem je rust en ga op tijd naar bed.

Leeuw 23 juli – 23 augustus

Algemeen: hou niet teveel vast aan materiele dingen, maar focus je op de echte dingen van het leven. De leeuw kan zich nog wel eens ergens heel erg vast in bijten. Probeer een wat soepeler houding in het leven in te nemen, door te beseffen dat alles maar tijdelijk is.

Liefde: wees in de relatie niet te gauw op je teentjes getrapt en blijf niet hangen in wat er allemaal is gebeurd. Ga naar je hart, dan zal je voelen dat daar heel veel liefde zit. Voor de singles: kieskeurig zijn is goed, maar weer niet té kieskeurig. Niemand is volmaakt.

Financien: de leeuw houdt de financien over het algemeen goed in de gaten. Voor jou weer het advies: doe eens gek!

Gezondheid: ga wandelen met een vriend of een vriendin en praat over je diepste zelf. De leeuw is geneigd niet zoveel van zichzelf prijs te geven. Je zult verbaasd zijn, hoe fijn het is om eens open te praten zonder je eigen controle in de gaten te houden. Het zal je lichaam en je geest goed doen!

Maagd 24 augustus – 22 september

Algemeen: er wacht je bewondering. November heeft een positieve energie voor de maagd. Dat is fijn, want de meeste maagden hebben over het algemeen niet zoveel mazzel gehad de afgelopen maanden.

Liefde: zit je in de relatie, denk eens wat meer aan jezelf en cijfer jezelf niet weg. Voor de singles: wees niet te verlegen, maar geef ook niet teveel weg.

Financien: voor november is er een goede flow. Als je dingen neer wilt gaan zetten, doe het dan deze maand! Ze zullen succesvol zijn.

Gezondheid: maag en darmen zijn gevoelig. Eet minder zetmeel, drink meer water en voel je minder verantwoordelijk voor alles.

Weegschaal 23 september – 22 oktober

Algemeen: november is een maand, waar best veel te bereiken is, mits je je maar voldoende inzet.

Liefde: verbind je wat meer met je partner als je in een relatie zit. Reik wat meer uit en verdiep je wat meer. Je zit wat teveel in jezelf. Voor de singles: durf wat meer toenadering te zoeken.

Financiën: er zijn discussies over geld. Deze zijn echter niet nodig, want je krijgt binnenkort een positief bericht!

Gezondheid: vermoeidheid kan je parten spelen, waardoor je ook moe in je hoofd voelt. Ook bij jou speelt de voeding een rol. Je weet precies wat niet goed voor je is, dus ga schrappen. Beweeg ook meer.

Marion


Geef een reactie