Ivy Hair Care Volume Shampoo & Ivy Conditioner

De afgelopen maanden hebben wij al veel mooie duurzame merken mogen uittesten maar op het haar gebied konden wij hier nooit echt goede merken voor vinden. Tot we Ivy Hair Care tegenkwamen!

Ivy Hair Care

Ivy Hair Care is ondertussen alweer 7 jaar geleden opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een mooi, duurzaam en Nederlands haarverzorging merk.

Ivy focused zich op zo veel mogelijke duurzame ingrediënten zonder zo min mogelijk troep en wil een positieve bijdrage leveren aan de wereld! Zo kun je bijvoorbeeld de lege flessen opsturen en krijg je hiervoor een korting die je op je volgende bestelling kunt inwisselen. Een erg mooi concept wat ons ontzettend aanspreekt en een merk wat wij daarom met alle liefde hebben uitgeprobeerd.

Ik ging voor de Volume Shampoo en de Ivy Conditioner.

Ivy Haircare Volume Shampoo & Ivy Conditioner

Ivy Hair Care Volume Shampoo

Het eerste wat opvalt is de mooie simpele verpakking van deze shampoo en de heerlijke geur.

Mijn haar kan soms wat plat bovenop mijn hoofd gaan zitten en daarom kan ik daar wel wat volume gebruiken. Deze shampoo maakt je haar goed schoon maar maakt het ook wat stroever voor het volume effect maar absoluut niet droog.

En wat zit er dan in deze shampoo? Onder andere lijnzaadolie voor bescherming en herstelling, vitamine E voor een goede vochtbalans en tarwe proteïne om de haarconditie te verbeteren.

Ivy Hair Care Conditioner

Mijn haar wassen zonder af te sluiten met conditioner is echt geen optie omdat ik dan eindig met een bosje stro. Deze conditioner verzorgt maar verzwaard niet en beschermd je haar tegen UV straling want door de zon kan je haar namelijk verkleuren en droog worden. 

Ook in dit product komen de lijnzaadolie en vitamine E terug waardoor je haar heerlijk glad en glanzend wordt. 

Mijn ervaring

En wat is mijn ervaring met deze twee producten van Ivy Hair Care?

De shampoo is erg fijn in gebruik en verdeelt makkelijk uit, wat niet altijd het geval is bij natuurlijke shampoos. Daarnaast maakt het mijn haar echt goed schoon en merk ik dat mijn volume langer aanwezig is!

Door af te sluiten met de conditioner voelt mijn haar na gebruik heerlijk zacht en gehydrateerd aan.

Wat ik daarnaast super fijn vind om te merken is dat mijn haar door deze producten niet sneller vet wordt wat zeker niet bij alle shampoos en conditioners het geval is. Ik hoef nu nog maar om de 4 dagen mijn haren te wassen en dat bespaart weer tijd!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op de website:
www.ivyhaircare.nl/

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie