Pukka Night Time Tea & Night Time supplements review

Afgelopen zondag vertelde ik jullie al meer over de kracht van slaap en wat mijn slaaproutine is. Maar voor een goede nachtrust kan ik dus zeker ook nog ondersteuning gebruiken om er het beste uit te halen.

Pukka Sleep With Ease Challenge

Om mijn slaaproutine verder te verbeteren volg ik deze week de Pukka Sleep With Ease Challenge op hun Instagram account. Een week challenge vol met handige tips en tricks die je kunt gaan toepassen om in een week tijd een betere nachtrust te bereiken. En wie wil dat nou niet?!

Nu heeft Pukka voor een goede nachtrust en slaaproutine speciale producten ontwikkelt die je hiermee kunnen helpen en deze heb ik getest!

Pukka Night Time Tea

Iedere avond drink ik doordeweeks alleen maar thee zonder cafeïne zodat ik daar geen last van krijg tijdens het slapen.

Deze Pukka Night Time Tea is dus ook volledig cafeïne vrij, 100% biologisch en ook erg lekker.

Het is een kruidige thee met haverbloem, lavendel en limoenbloem. Deze lekkere mix zorgt voor een rustgevend effect en de kamille en lavendel in de thee worden traditioneel gebruikt om een goede nachtrust te ondersteunen

Ik heb deze thee nu enkele dagen gebruikt en ik vind deze erg lekker. Kruidig maar niet te heftig!

Naast deze thee heb ik ook de Night Time supplementen tegelijkertijd uitgeprobeerd.

Pukka Night Time Supplements

Persoonlijk geloof ik dat we onze gezondheid kunnen ondersteunen met supplementen.

Daarom wilde ik deze nieuwe Pukka Night Time Supplements graag uitproberen.

In deze supplementen zijn de volgende ingrediënten verwerkt: valeriaan, ashwagandha en Gota Kola. En deze kunnen je helpen heerlijk tot rust te komen en die rust vast te houden gedurende de nacht

Je kunt het dagelijks gebruiken en die ingrediënten zijn weer 100% biologisch en duurzaam. Niet geheel onbelangrijk!

Mijn ervaring

De thee is erg lekker en de supplementen zijn makkelijk in gebruik.

Maar dan is natuurlijk de grote vraag of het ook helpt bij een betere nachtrust en om ontspannen naar bed te gaan?

Na een aantal dagen testen kan ik concluderen dat dit voor mij het geval is.

Ik heb de producten in een periode geprobeerd toen het op mijn werk erg druk was. Normaal gesproken slaap ik dan wat onrustiger omdat ik dan de dag aan het verwerken ben. In de nachten dat ik deze producten heb gebruikt merkte ik dat ik niet gespannen was en ook niet onrustig was tijdens het slapen. Een erg goed teken!

Daarnaast vind ik het super fijn om te weten dat het natuurlijke producten zijn waardoor je niet onnodig “troep” of medicijnen binnen krijgt!

Wil jij meer over de producten weten? Neem dan eens een kijkje op de website van Pukka. En deze week kun je nog meedoen met de Pukka Sleep With Ease Challenge.

http://www.pukkaherbs.com/nl/nl/sleep

* Dit is betaalde samenwerking met Pukka

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie