Madara Plum Plum

De herfst komt er weer aan en vaak krijg je dan erg droge lippen! Een vreselijk gevoel vind ik dat altijd, die ruwe lippen waar geen glans meer op te brengen is. Voor Dutch Gigil kregen wij van de Vitaminstore de 100% natuurlijke en vegan lip balsem van het mooie merk Madara.

Lip plum plum is een lip balsem dat niet alleen een mooie glans brengt, maar je lippen ook een optisch volume geven en daarnaast een verzorgende werking heeft.

Dankzij onder anderen de ingrediënten Shea butter, jojoba olie en castor olie heeft deze balsem een hydraterende en voedende werking op je lippen.

In het verleden heb ik vaak producten gebruikt om optisch grotere lippen te creëren. Ik vind mijn bovenlip erg klein en ondanks dat ik zeker niet ontevreden ben lijkt het mij soms mooi als ik meer volume zou kunnen krijgen. Over het algemeen ben ik niet erg te spreken over dit soort lippenbalsems. ik heb al zo vaak meegemaakt dat ik continue een tintelend gevoel ervaar of dat mijn lippen juist schraal werden. Niet bepaald het effect dat je graag wilt hebben.

Doordat de Plum Plum 100% natuurlijk is en vegan en de ingrediënten herkenbaar zijn, geen lijstje namen op de verpakking waar je nog nooit van gehoord hebt, was ik best heel nieuwsgierig!

De Plum Plum is door het knijpsysteem heel makkelijk aan te brengen en voelt zacht op je lippen. Geen tintelend gevoel, wat erg fijn is! Wat ik merk is dat de lip balsem relatief snel intrekt zonder dat ik de glans op mijn lippen verlies!

Ik ben er erg blij mee en heb de Plum Plum inmiddels al aardig wat keertjes gebruikt! De Lip Plum Plum van Madara is verkrijgbaar via  https://www.vitaminstore.nl/beauty/gezicht/dag-en-nacht/madara-plumplum-lip-perfection-balm

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie