Roze Avenue Dry Shampoo Review

Mooi haar wil natuurlijk iedereen. Want ik voel me in ieder geval beter en fijner wanneer mijn haar goed zit. Maar daarvoor wil ik niet iedere dag mijn haar wassen en stylen want dat is natuurlijk alles behalve goed voor je haar.

Daarom is een goede droogshampoo een echte must. Maar mijn haar en hoofdhuid reageren niet altijd even goed op iedere droogshampoo en daarom ben ik heel kritisch in mijn keuze hiervan.

Roze Avenue Dry Shampoo

Daarom was ik erg benieuwd naar de werking en resultaat van de droogshampoo van het mooie merk Roze Avenue.

Een merk dat staat voor vegan en cruelty free. Iets wat een absolute must is voor ons.

De verpakking is super mooi en chique. Uiteraard is de kleur roze.

Mijn ervaring

Je gebruikt deze dry shampoo op dezelfde manier als alle andere. Eerst schudden en een op een afstandje op je haaraanzet spuiten.

Deze spray is poederig maar laat totaal geen witte waas achter wat voor de brunettes onder ons heel erg fijn is.

De geur is lekker en het geeft je haar een ontzettende volume boost. Dit komt door de poedervorm en dit geeft je haar een wat stuggere structuur zodat je het goed in model kan brengen en je heel veel volume krijgt.

Daarnaast ziet je haar er veel minder vet uit! Niet onbelangrijk voor een goede droogshampoo.

Dit is mijn nieuwe favoriet, ideaal om het haren wassen nog even uit te stellen.

Glamorous Volumizing Dry Shampoo

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie