Een nieuwe poster

Inmiddels is eindelijk mijn mooie poster er van ikwileenposter.nl en hangt hij mooi hier in Doha aan de wand! Ik heb ongeveer 10 jaar in Amsterdam gewoond en daar enorm veel meegemaakt! Ik ben hier op kamers gegaan, afgestudeerd, mijn grote liefde gevonden en getrouwd in Amsterdam. Je zult wel snappen dat ik hier dus een band mee heb en ook al is Doha inmiddels mijn thuis geworden, Amsterdam zal altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben! Daarom ben enorm blij met mijn nieuwe poster van de grachtenpandjes!

We hebben al aardig wat herinneringen aan de muur hangen die allen een speciale betekenis hebben! De grachtenpandjes doen mij herinneren aan de fijne momenten die ik in Amsterdam beleefd heb!

Op ikwileenposter.nl vindt je een hele reeks aan mooie posters die jou muur een stukje leuker maken!! Wist je dat ze momenteel ook horoscopen verkopen! Mega leuk om bij je kleine aan de muur te hangen of cadeau te doen natuurlijk! En mocht je op zoek zijn naar een leuk kraamcadeau hebben ze ook hele toffe kraamposters! Hier kan je de naam van de kleine op laten zetten en hoeveel hij/zij weegt, hoe laat de baby geboren is! Een echt persoonlijk cadeau dus.

Wat erg prettig is aan ikwileenposter.nl is dat naast de leuke standaard posters en de customized posters erg snel leveren! Ook zijn zij goed bereikbaar en dit ervaar ik zelf altijd als erg prettig! Wat leuk is om te weten is dat de posters echt bij de drukker vandaan komen en daardoor dus van goede kwaliteit zijn! De kleuren zijn zoals je verwacht dat ze zijn en het papier wat zij gebruiken is van goede kwaliteit waardoor je poster mooi blijft!

Ik ben erg blij met onze poster en deze heeft een mooi plekje in huis gekregen!

Ben jij op zoek naar een poster, dan zou ik eens een kijkje nemen op www.ikwileenposter.nl

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie