Saywhat Bottles

Persoonlijk vinden wij de oceaan super bijzonder. De kleuren, die dieren en de kracht wat een oceaan met zich meebrengt. En het zal niemand daarom ontgaan zijn dat we helaas te maken hebben met een plastic soep, iets wat super slecht is voor het milieu en klimaat. Zo zonde en zo onnodig.

In Curaçao zie je dit negatieve fenomeen helaas ook terug in enkele baaien waar de stroming er op een bepaalde manier voor zorgt dat al het afval daar instroomt. Een vreselijk gezicht en het breekt ons hart dan ook helemaal wanneer je, je dan bedenkt dat daartussen prachtige vissen en schildpadden zwemmen.

snorkelen met schildpadden in Curacao
Snorkelen met schildpadden in Curaçao

Saywhat

Dit gaat ons daarom echt aan het hart en dat is ook de reden waarom het mooie merk Saywhat zo een goede match is met Dutch Gigil. Want Saywhat is een jong en dynamisch merk dat de plastic soep wil tegengaan en dat kunnen wij alleen maar heel hard toejuichen.

Dit fantastische merk verkoopt hele toffe duurzame thermosflessen om op die manier het wegwerpplastic te doen verminderen. En die flessen zijn alles behalve saai.

Zo kun je kiezen uit heel veel verschillende prints, kleuren en afwerken maar is het ook mogelijk om de flessen te personaliseren met je naam of een leuke tekst. En dat is toch een heel stuk leuker dan die stomme plastic flesjes?!

En daarnaast hebben deze Saywhat Bottles ook de grote voordelen van een thermofles. Zo blijft je thee wel 12 uur warm en je koude drankje 24 uur koud. Win-win!

Onze ervaring met de Saywhat Bottles?

Wij gingen voor de 500ML Petrol bottle en de Marble Black bottle. In onze keuzes zie je gelijk al het grote aanbod van soorten aangezien onze flessen al zo anders zijn qua look & Feel.

Voor Bibi in Doha is het ideaal dat haar drankje lang koud blijft en voor Lotte is het juist fijn dat tijdens deze koudere maanden haar thee lang warm blijft. Ideaal!

De Saywhat Bottles komen in een mooie kartonnen koker en daarnaast wordt er een handige bewaarzak bijgeleverd zodat je fles niet beschadigd wanneer je hem niet gebruikt.

Maar naast thermosflessen heeft het merk trouwens ook bekers, kleinere flessen, tumblers en wijnsets in de collectie.

Voor ons geen plastic flesjes meer!
https://www.saywhatbottles.nl/

Veel liefs,

Lotte & Bibi

Geef een reactie